Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Szeretnék áttérni a házilag készült kenyerek/bagettek/stb.-k világába, mert szeretnék friss és minőségi pékárút fogyasztani az étkezések mellé.
Egyelőre a legalapabb receptekkel próbálkozok, amikhez nem kell gép. Viszont hiába követem a recepteket, szívok a tészta előállításával. Többnyire nehezen kel, vizes, iszonyatosan ragacsos és kezelhetetlen marad a tészta. (Eddig előtésztás tésztákkal próbálkoztam). Igazábal ha liszttel pótlom, akkor a végeredményt sikerül kisütni és jó lesz a végeredmény. Csak nagyon messze van attól, amiket a videókban látok, hogy kézzel lazán tudja hajtogatni, formázni, forma tenni.
Most azon lamentálok, hogy kenyérsütőgép vagy egy normális, dagasztós robotgépet vegyek-e. Mivek a kenyérsütő gépekben készült, kocka/téglatest alakú kenyerektől rosszul vagyok, így azt max arra gondolnám használni, ha bedagassza és megkelessze a tésztát. a sütést mindenképp sütőben tervezném.
Aki gyakorlott a témában és esetleg próbálta mindkét verziót, melyik javasolná? Én a robotgép felé húzok, de nincs tapasztalatom, hogy megéri-e a kb 30e forintos ktg-et.
Ami számora fontos, hogy sok effortot nem szeretnék bele tenni. Egyszerű és gyors recepteket keresnék, amikkel nem kell irreálisan sok időt pepecselni.
Még annyi kérdés: Sokszor látom, hogy fedeles, öntöttvas edényt javasolnak, hogy abba süssük a kenyeret a sütőben. Ez milyen hozzáadott értéket képvisel?
Köszi előre is a tapasztalatokat, tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Mobile
- ASUS notebook topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Drón topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest