Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Moleman

    addikt

    válasz totron #8240 üzenetére

    Büdösnek nem büdös, csak füstöl. :D

    Az enyém nem túl nagy, csak egy 24 centis nyeles serpenyő, de kb 3 kiló. :DDD
    Újkorában jól ráégettem több réteg sima napraforgóolajat, az bevált. Nem sütőben csináltam, csak a legnagyobb gázégőn hagytam jól átforrósodni.

    Azóta minden használat után sóval és vízzel lesikáltam (teszkós asztali só, elvileg van benne adalék, de csomósodik :D), aztán újra rásütök egy vékony réteg olajat, hogy ne rozsdásodjon.
    Csak sóval még nem próbáltam, legközelebb kipróbálom, mennyire hozza le a lekapott steaket. Kb 3-4× használtam eddig, valószínűleg sokkal több alkalom kell még, hogy teljesen kiismerjem.

    A kacsasütőm nekem is zománcos, azzal nincs macera, és gyönyörűen pirul benne a hús is, ha kell. :K

Új hozzászólás Aktív témák