Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Azóta sütöttem a családnak is

Észrevételek: Ez az ecsettel bekenem a serpenyőt dolog, csak akkor működik, ha tényleg jó serpenyőt használsz (teflon bevonatú vagy mi a fene, nem vagyok ezekben otthon) Másodjára már egy régebbi serpenyőt használtam, ott már nem kenegettem minden kis palacsinta után, hanem kicsit öntöttem a serpenyőbe, kicsit megforgattam, hogy mindenhova jusson és kész is.
Még maradt egy kis massza, ma megpróbálok kicsit nagyobb méretűt csinálni, de szerintem nem lehet majd átfordítani. Annyira laza, habszerű "tésztája" van, hogy szerintem vagy el fog szakadni forgatás közben vagy csak összegyűrődik. Majd délután kiderül
)
Érdemes egyébként még hozzá banánt sütni.itt olvastam róla egyébként: [link]
Annyi, hogy nekem jóval barnább a tésztája. Mondjuk az is igaz, hogy jóval nagyobb banánt raktam bele, mint ami a képen van, de nincs azzal semmi baj. Meglepően finom.
-
pcgamer01
senior tag
Szia!
Valóban egyszerű. Célszerű a gombának kivenni a szárát és külön kisütni, vagy ha olajsütőben sütöd ahol ellepi az olaj akkor nem muszály az is ugyan olyan finom.
Valamint még annyit kell megjegyeznem hogy nem kell 'meghámozni" a gombát elég megmosni egy szivaccsal ledörzsölni a koszt.
-
mormota
senior tag
ennyire perc-dolgokon nem szabad fennakadni... beteszed fólia alatt, ránézel 15-20-35 percenként, és ha kellően jónak ítéled, beleböksz egy villát csont mellett a combba, és ha nem véres lé jön ki, akkor már jó. akkor veheted le a fóliát. onnan már csak 10-15 perc a pirulás.
én soha nem szoktam időt nézni, gondolom formán sütök minden húst, amíg illata nem lesz, akkor nézem meg először kb.illetve jénairól jut eszembe, hogy ha kellően nagy (értsd a 4 alkatrész nem egy tornyot képez, hanem kicsit átfedi csak egymást) akkor lehet simán natúr són is sütni.
egészcsirkénél is eljárás hasonló.
fél-1 kiló natúr sót leöntesz tepsi/tál aljára, ráhelyezed a húst, lefóliázod, sütöd a fent említett módon. -
Don Vittorio
őstag
Szokták fűszeres vízzel is csinálni, és sörösüveggel, nem dobozzal. Jó módszer.
Klasszikus zsidó recept az áztatott aszalt szilvával és fahéjas almával töltött kacsa. Ott ugyanez az elv. Kívülről sül, és úgy lehet ropogósra sütni, hogy közben a belülről nedvesítés miatt nem szárad ki a hús.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos autók - motorok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Kedvenc zene a mai napra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Goddess of Victory:Nikke
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Először az alatt, aztán meg leveszed és folytatod a sütést hogy ropogós legyen 
Mr.Csizmás
krizmo_