Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- gerner1
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: frenda dsttöytoi
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
Tegnap megsütöttem a húsokat a Parázs-varázson. Nagyon finom lett.
A kakukkfüves változatot készítettem el, puha, omlós lett a karaj, hétfő óta állt a pácban, sót csak sütés közben szórtam rá. Mégegyszer köszönöm a jótanácsokat!
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Don Vittorio
őstag
Ha száraz fűszereid vannak, akkor borsozd enyhén, és nyomkodd meg a felületét kakukkfűvel vagy rozmaringgal. A lötty lehet két-három féle mustár és olaj keveréke, plusz bele fokhagyma apróra vágva, ne préselve. A lényeg, hogy teljesen fedje el a lé a húst, aztán be a hűtőbe.
Ha van friss fűszernövényed, akkor inkább azt használd, viszont akkor mindent vágj apróra, bele a lébe, aztán rá a húsra az egészet.
Ha van elég sok hús, akkor csinálj kétfélét, kakukkfüveset meg rozmaringosat.
Sütés előtt, ha nyílt lángon nyomod, amennyire lehet, húzd le a szárazanyagot a húsról, mert csúnyán megég a hús felületén. (De nem lemosni, csak úgy villával vagy késsel húzd le.)És a sózás akár elég csak a sütés után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest