Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
Tegnap megsütöttem a húsokat a Parázs-varázson. Nagyon finom lett.
A kakukkfüves változatot készítettem el, puha, omlós lett a karaj, hétfő óta állt a pácban, sót csak sütés közben szórtam rá. Mégegyszer köszönöm a jótanácsokat! 
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Don Vittorio
őstag
Ha száraz fűszereid vannak, akkor borsozd enyhén, és nyomkodd meg a felületét kakukkfűvel vagy rozmaringgal. A lötty lehet két-három féle mustár és olaj keveréke, plusz bele fokhagyma apróra vágva, ne préselve. A lényeg, hogy teljesen fedje el a lé a húst, aztán be a hűtőbe.
Ha van friss fűszernövényed, akkor inkább azt használd, viszont akkor mindent vágj apróra, bele a lébe, aztán rá a húsra az egészet.
Ha van elég sok hús, akkor csinálj kétfélét, kakukkfüveset meg rozmaringosat.
Sütés előtt, ha nyílt lángon nyomod, amennyire lehet, húzd le a szárazanyagot a húsról, mert csúnyán megég a hús felületén. (De nem lemosni, csak úgy villával vagy késsel húzd le.)És a sózás akár elég csak a sütés után.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest




A kakukkfüves változatot készítettem el, puha, omlós lett a karaj, hétfő óta állt a pácban, sót csak sütés közben szórtam rá. Mégegyszer köszönöm a jótanácsokat!

Mr.Csizmás
krizmo_
