Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
mormota
senior tag
hát nem jár kövezés érte, én is volt már, hogy előre fagyasztott leveles tésztából kakaós csigát csináltunk.
az még egyszerűbb...
a kinyújtásig ugyanaz.
utána kakaós cukorral meg kell hinteni, feltekerni, majd centis szeletekre vágni, és tepsire helyezni, kisütni.
hasonló eljárás pizzás csiga esetén is, csak ott sajt+pizzakrém a töltelék. -
Arlekim
aktív tag
Te írtad jól, csak a kiejtése alapján ez íródott le. A kakas rosé szerintem páratlan finomság. Én nem vagyok a vörös borok híve, az csak a jó pörkölt összetevője.
Nagyon-nagyon rég óta tervezek valami ütős rakott dolgot összerakni, de nem rizzsel, úgy túl snassz, hanem mondjuk kelkáposztás rakott krumplit, jó sok kolbásszal, pirított szalonnaágyon, vastag fokhagymás tejföllel, aranyra sütve... csak kínzom magam...
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 32GB CORSAIR Dominator Titanium RGB DDR5 6400MHz CL32 KIT garanciával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mr.Csizmás
krizmo_