- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
krizmo_ #8193 üzenetére
Közben megsütöttem az első kovászos kenyeremet.
Szitám sajnos nem volt, nem tudom az mennyit számít. Szabi szerint úgy még levegősebb lenne a kenyér.
A dagasztásnál nálam borzasztóan ragacsos volt a tészta, aztán kicsit később ez elmúlt, a munkalaphoz nem tapadt oda, viszont a kezemről alig tudtam leszedni.
Második hajtogatásnál már volt 2 nagy buborékom, de a formázásnál összement a tészta, bár levegő távozás hangot nem hallottam.
12 órát volt hűtőben, ott kb. 1.5x méretre nőtt, amikor betettem a sütőbe, akkor viszont szinte duplájára dagadt.
250 fokon sütöttem 30 percet lefedve, utána 20 percet 220 fokon.
Ízre picit talán savanykás lett, de alig érezni, a héja eszméletlen ropogós, belül puha.
A tetején volt 4 kisebb vágás, de úgy tűnik nem elég mély, bár amikor megdagadt a sütőben, akkor eléggé szétnyílt.Most azon gondolkoztam megpróbálom ugyanezt pár nap múlva, csak nem hűtőben kelesztem és szendvicsnek való zsemlét csinálnék belőle.
Szívesen fogadok bármilyen tanácsot, kritikát, mert még nem tudom, mit nem csinálhattam jól.
Egyelőre én ezzel most nagyon elégedett vagyok, amikor formázásnál összeesett a tészta, ott elszállt minden reményem, hogy sikerül, ehhez képest most nagyon örülök.Miben tároljátok a kenyeret? Papírtasak? Műanyag? Van kenyértartóm, de abban simán kiszáradna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- HP notebook topic
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- TP-LINK routerek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- További aktív témák...
- FÉLÁRON! Gyeon Q2 Matte EVO kerámia védelem (50 ml)
- FÉLÁRON! Gyeon Q2 Syncro EVO Lightbox kerámia védelem (50+50 ml)
- Eladó egy legendás Kenwood Chef A901 + egy high-speed shredder aprító feltét
- Vojens Gamer Szék/ Gamer Asztal/ Perifériák
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter fényes fotópapír
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest