Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kmarci25

veterán

válasz FerNandor #3695 üzenetére

Felszereléseket itt tudsz venni: Péklapát Bt. Van nekik webshopjuk, házhoz is visznek.

Gyúródeszka: nekem is fenyő. Kb egy éve ismerőssel vágattam egy rozsdamentes acél lapot, akkorát mint a deszka, kb. 1,5 mm vastag, és azt szilóval felragasztottam a fára. Ég és föld, sokkal egyszerűbb rajta dolgozni. Ha van rá lehetőséged próbáld meg. Nem véletlenül dolgoznak a profik is grániton van fémen.

A masszív bélzet gyakorlattal és idővel jobb lesz. Több víz lazít a bélzeten, csak ahhoz meg kell a gyakorlat. A szétfolyás ugyanez, illetve valószínűleg túlkelt, vagy a gluténháló nem épült fel kellően. Tudom, hogy ezek hogy hangzanak, én is kivoltam korábban, de hidd el, hogy bele lehet jönni. Én most jöttem rá, hogy mit rontok el rendszeresen: nem elég hosszú az első kelesztés. Ha azt elnyújtod, illetve jól csinálod, akkor már nehéz elrontani. Keress rá Trevor Jay Wilsonra a youtube-on, sokat lehet tanulni tőle.

Új hozzászólás Aktív témák