Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
-
LOGOUT
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Relatyvity
csendes tag
Én is így jártam.
HA-n vettem egy Fold 6-ot. 19-én lett feladva, aznap ki is vette a futár az automatából és azóta semmi.
Írtam nekik, de nem kaptam választ. Hívtam őket, az AI chatbot már tudta melyik csomag miatt telefonálok, egy jó 10 perc volt mire sikerült átküzdenem magam rajta és eljutni egy élő lélegző ügyfélszolgálatoshoz.
Elmondtam neki mi a helyzet, azt mondta indítanak egy raktár keresést, de a saját logjaik alapján el se jutott a raktárig, szóval nem fűzök hozzá túl sok reményt.
Az előző tulaj nem regisztrálta be az eszközt a samsung fiókjába, és le lett resetelve szóval a se a google se a samsung find-my-device szolgáltatása alatt nem szerepel, úgyhogy megkerestetni se lehet.
Tegnap kínomban már bementem egy samsung kereskedésbe hátha távolról le tudják tiltani, de azt mondták ők nem, max a szolgáltató.Elképesztő, hogy 2026-ban egy foxpost futár akiről percre pontosan tudni, hogy mikor volt egy adott automatánál nem vonható felelősségre ilyesmi miatt.
Van valami jó tanácsotok, hogy mit tudok ezzel csinálni?
Az, hogy többszázezres cuccok tűnnek el a fox meg csak a vállát vonogatja szerintem enyhén szólva pofátlanság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fecogame