Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Relatyvity
csendes tag
Én is így jártam.
HA-n vettem egy Fold 6-ot. 19-én lett feladva, aznap ki is vette a futár az automatából és azóta semmi.
Írtam nekik, de nem kaptam választ. Hívtam őket, az AI chatbot már tudta melyik csomag miatt telefonálok, egy jó 10 perc volt mire sikerült átküzdenem magam rajta és eljutni egy élő lélegző ügyfélszolgálatoshoz.
Elmondtam neki mi a helyzet, azt mondta indítanak egy raktár keresést, de a saját logjaik alapján el se jutott a raktárig, szóval nem fűzök hozzá túl sok reményt.
Az előző tulaj nem regisztrálta be az eszközt a samsung fiókjába, és le lett resetelve szóval a se a google se a samsung find-my-device szolgáltatása alatt nem szerepel, úgyhogy megkerestetni se lehet.
Tegnap kínomban már bementem egy samsung kereskedésbe hátha távolról le tudják tiltani, de azt mondták ők nem, max a szolgáltató.Elképesztő, hogy 2026-ban egy foxpost futár akiről percre pontosan tudni, hogy mikor volt egy adott automatánál nem vonható felelősségre ilyesmi miatt.
Van valami jó tanácsotok, hogy mit tudok ezzel csinálni?
Az, hogy többszázezres cuccok tűnnek el a fox meg csak a vállát vonogatja szerintem enyhén szólva pofátlanság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Futás, futópályák
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- LG LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 2db TP-Link Deco M4R Mesh Wi-Fi
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fecogame