Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Fotók, videók mobillal (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-01 14:02:58

LOGOUT.hu

Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#88892) polar-x válasza ShadowLac (#88881) üzenetére


polar-x
tag

Igen valóban kicsit Samsungos képeket csinál! Majd felteszem a Gcam-ot és megnézem úgy milyeneket csinál! Viszont azt tegyük hozzá hogy ez egy 100.000ft-os telefon és kb 130.000ft-al olcsóbb mint a Huawei ,s10e vagy az XR! A kettő közti különbségből én személy szerint inkább veszek egy normális fényképezőgépet ha ennyire fotózni akarok és a füvet figyelni mennyire "digitális" hatású! Szóval ki mire használja a mobilt :DDD Nekem a fő szempont az a mérete volt mert nem sok ilyen méretű kompakt telefon van a piacon sajnos! Majd még teszek fel képeket , csak most nem nagyon van mit fotózni... Kellemes húsvétot mindenkinek ! :) :)

Ja és majd elfelejtettem! Akkuidő nem valami acélos! Szóval akinek ez fontos az ne ezt válassza! Előtte V30-am volt és hát az rá ver pár órát!!

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Fotók, videók mobillal (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.