Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Esti fotózásban illetve videózásban az S8 vagy a Honor 10 jobb ?
Köszönöm !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
w333
félisten
válasz eladogeppc #82905 üzenetére
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz eladogeppc #82907 üzenetére
Írtam pű -t ... mert itt a topikban ez valamiért tiltott téma
Nem kell Root miért kéne ? ez egy egyszerű kamera alkalmazás !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
akooos
veterán
válasz Quqesz #82904 üzenetére
Csináltam pár képet este, de az iPhone fotója olyan rossz lett, hogy azt meg sem osztom, mert valószínűleg én szúrtam el valamit és nem a valós tudása jönne ki.
Automata (itt csúnyán elmérte a V10 az egész képet.. csináltam 5 változatot, mind ilyen sárga lett)
Bal oldalon LG V10, jobb oldalon Note 8.
Majd jobb körülmények között megpróbálok úgy képet csinálni, hogy mind a 2 telefon 4:3-as képarányban rögzít (és megpróbálok rendes képet csinálni az iPhonenal is).
[ Szerkesztve ]
-
Drakmusz
addikt
Mára kaptok két épületet,meg egy bácsit aki megrémült a Ragadozótól!
[link]
Google Pixel XL
Kérek egy kis javítást,mobilról szerencsétlenkedem.[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
balazs0102
senior tag
Mivel nincs türelmem beszúrkálni egyenként, ezért deive-os mappa elérhetőség:
https://drive.google.com/folderview?id=10pLHyyyMNYukAN63VCenCbsfvDGNxd7HS9, nem plus. Gyári kamera app, automatán fotózva.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz balazs0102 #82919 üzenetére
Így kell élni!
Kutya, old timer, peca!
Irigyelek!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
oxide83
aktív tag
Szép képek!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
S9+
-
Barto
aktív tag
"like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"
-
gyuromoj
veterán
Próbálkozom tovább, ha már a pillangós vállalhatóra sikerült a múltkor
iPhone 7
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
HUTCHDB
nagyúr
Nem tudom, hogy tudtok-e segíteni.
4K-ban rögzítek videókat a jövőre nézve, így nagyon sok ebben a formátumban készült filmem van.
Viszont....a tv-m full hd-s, így a nagy méretben történő lejátszás gondot okoz, mivel a tv kiírja, hogy nem támogatott formátum.
Androidra tudtok olyan alkalmazást, amiben konvertálás nélkül tudom beállítani a lejátszási felbontási méretet?
(Jah, és hálózaton, samsung tv-n akarnám lejátszani)
Most nyaraláskor is kb 40-50 videót csináltam, csak éppen nem tudjuk megnézni.
Konvertálni nem nagyon akarnám, mert nagy tárhely, és időigényes is.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
trebrona
nagyúr
válasz HUTCHDB #82930 üzenetére
Esetleg töltsd fel YT-ra és telefonról képernyőtükrözéssel le tudod játszani. Ha a TV nem támogatja a Miracast-ot, akkor: AllConnect - Play & Stream
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Quqesz #82935 üzenetére
Ami tovabbi plusz, hogy nem csak az eszkozon levo 4k videok mennek gond nelkul, hanem a felhoben levok is, tehat meg onnan sem kell letolteni.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
addikt
Emberek, próbálta valaki a Dji Osmo Mobile-t Nexus telefonnal? Egyik amit olvastam róla, hogy a szoftver összeomlik, a másik ami aggaszt, hogy az oldalsó gomboktól vajon elfér -e a felfogatás?
Ezeket a gimbalokat muszáj amúgy középre fogatni? Mert én úgy szoktam állványon megoldani, hogy kitolom a felfogatást a szélére a telefon aljára.Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
félisten
-
addikt
válasz gerner1 #82939 üzenetére
Na az marha jó, és akinek Nexus vagy Pixel készüléke van az mégis mit csináljon?
(#82938) Plazmacucci Igen,én is a DJI Osmo 2-őt néztem, azon gondolkodtam, hogy veszek egyet aprón.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Hitch
senior tag
Egy s9+ és egy állítólag 1 millió forintos Dslr kamera összehasonlítása.
7:50-től van a lényeg kb.
Kíváncsi vagyok a vélemyénetekre.
-
bajnokpityu
félisten
[link] és az is hülye, aki ezt ennyiért megvette, videora fényképezőt, már bocsánat.
valamint nagyon könnyű észrevenni, a túlélesités, túlszinezés ugyanúgy ott van az s9 videokon, ahogy a képeken is.
ettől függetlenül piszok jó képeket/videot csinál a samu, ahhoz képest, h mekkora érzékelővel dolgozik.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
törölt tag
A hideg ráz ezektől a magyar vloggerektől.
Meg azt is bírom, amikor ilyen agyontömörített yt videókon csinálnak minőség tesztet... De azért elég látványos a különbség így is.
Persze a legtöbb felhasználónak bőven elég az, amit egy ilyen telefon tud, arra már tökéletesek, hogy nem kell magaddal vinned egy kompakt fényképezőgépet, vagy videokamerát is pluszban.
Viszont ők eddig sem DSLR-t használtak, a profiknak, vagy a hobbijukat komolyan vevőknek pedig még egy jó ideig nem fogja tudni kiváltani azt egy telefon, nem látom értelmét az ilyen összehasonlításoknak.
-
atike
nagyúr
Nem erőltetném az ilyen Youtube-os összehasonlító videókat. Jó az S9+, tény. Na de nehogy már össze kelljen hasonlítani egy normál szenzorméretű direkt képalkotásra teremtett eszközt (amin ráadásnak normális optika is van) egy telefonnal - még ha olyan jó is, mint az S9+....
-
Hitch
senior tag
Köszönöm a véleményeket. Amit én a videóból leszűrtem, hogy már tart ott a technika a telefonokban ami alkalmas a felhasználók többségének kiszolgálására. Fotót, videót tv-n évente egyszer visszanézni, akár kezdetben videó- és képszerkesztéshez hozzákezdeni, megtanulni.
Persze más a specifikusan erre gyártott készülékekkel tartalmat készíteni, de bőven megfelel sok olyan embernek is aki megveszi a 200+os fényképezőt és egyből fotósnak érzi magát miközben a zoom-on kívül vegetál a többi funkció.
Esetleg videózási képességben tudtok az S9+-nál jobb telefont ?
Előre is köszönöm.
-
Hitch
senior tag
Amit láttam videót ( szintén yt - tudom ott nem az igazi) nekem személyesen jobban tetszett az S9+ videós képessége. De hangolódom az X-re is csak túl sok kompromisszummal járna sajnos.
Köszönöm a hozzászólásokat.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz bajnokpityu #82942 üzenetére
Videóra igazából kamera kell, nem fényképező...csak mikor múltkor mtva-s operatőr haverom nyakamba dobta a kameráját nagyot nyögtem(kb 30kg)...😀
Más
Jártamban keltemben mádiában megláttam a Honor10-et. Nekem tetszett, csináltam egy kis tesztet:
H10
S8+[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Kupon kunyeráló
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- alza vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest