Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs0102
senior tag
válasz *RLaci* #58367 üzenetére
Majd még Note4-est rakok fel, nagyon jó képeket lehetett vele készíteni. Azzal is csináltam keresztespókról nem túl közelit, mégis állati részletes lett. Este felrakom.
100 körül már lehet kapni s6-ot is szerintem. Nekem jobban bejöttek a vele készített képek. H8-al nem tudok olyanokat csinálni egyelőre. S6 is csak azért került váltásra mert a topaz blue szín helyett valami komolyabbat szerettem volna, illetve a bővíthetőség hiánya fájó pont volt. H8-nál meg az OIS nekem nagyon hiányzik, de jó a bővíthetőség, és a nagyon pontos és gyors ujjlenyomat olvasó+okosgomb.
-
balazs0102
senior tag
válasz balazs1022 #58394 üzenetére
Szerintem nem, csupán annál kevesebb a képzaj minél kisebb az iso, tehát annál "tisztább" az elkészült kép.
-
balazs0102
senior tag
válasz balazs1022 #58391 üzenetére
Az nem lehet ,hogy pont a nagyon-nagyon alacsony értékű iso miatt nem égett ki túlságosan? Egyáltalán ,hogy lehet iso 5?? DSLR-em sem tud olyat.
-
balazs0102
senior tag
Note 4
SGS6
Note 4-el készült pókos képen meglepődtem ,hogy nem túl közelről készítve is nagyon részletes a pókra ráközelítve.
Ismét megkérlek, hogy legközelebb a Direkt linkeket tedd bele a hozzászólásba!
[ Módosította: Ricardo ]
-
balazs0102
senior tag
Honor 8
[ Szerkesztve ]
-
balazs0102
senior tag
válasz ToniSoprano #58423 üzenetére
Note 4-el nagyon szerettem fotózni, az tényleg olyan volt, hogy zsebből elő és lő. ritka volt, hogy ne sikerült volna a kép. De az az ujjlenyomat olvasó Viccnek is rossz volt.
-
balazs0102
senior tag
válasz balazs1022 #58425 üzenetére
Debreceni vagyok ,csak voltam Szolnokon. Az s3-ra gondolsz, hogy azzal csináljak a bacon camera alkalmazással?
-
balazs0102
senior tag
válasz balazs1022 #58425 üzenetére
Bacon Camera alkalmazás nem kompatibilis az eszközzel (SGS3) De H8-al sem kompatibilis.
-
balazs0102
senior tag
Honor 8 (iso manual)
-
balazs0102
senior tag
válasz G-Guts #58634 üzenetére
Én nem bánom hogy nem a kompozíciókat keresi, hisz nem is arról szól a topic, hanem , hogy a mobilt előkapva mint ahogy a legtöbben tesszük miylen helyzetben miylen képet lehet vele lőni. Nyilván jobb olyan képet nézni amin a kompozíció is jó, de 99%-ban ilyen képet csinálunk a telefonnal Én még a DSLR-el se keresem általában a kompozíciót csak kattintok
-
balazs0102
senior tag
Honor 8
Minden automata beállítás. Izgő- mozgó halak, kb erre számíthat aki telefonnal akarja végigfotózni
Ezek sikerültek a legjobban, mellette több van ami életlen lett meg sz@r Ja meg üvegen keresztül... -
balazs0102
senior tag
Nem ez a témája a topicnak, hogy ki miylen művészi képeket lő, hanem
"Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék."
Ebből kiindulva én örülök hogy Aryon olyan képeket tölt fel amilyeneket. A jól beállított, jó látásmóddal, stílussal meglőtt fényképeknek is megvan biztosan a topicja, akinek ezekre kényes a szeme nézegesse azt, vagy tudom ajánlani ezt: http://www.fotovilag.hu/ ahol még le is van írva, hogy mit ne tölts fel.
Ez a topic bőven kielégíti azt amiért létre lett hozva. Én minden képenk örülök, viszonylag sűrűn váltok telefont jó látni bármiylen témában, hogy melyik készülék miylen képet cisnál zsebből előkapva, nem sértésként de akár nem hozzáértő kezek által is. Az emberek 99%-a ugyanis így használja, előveszi gyorsan csinál egy képet megy tovább, nem keresi a pozíciót, szöget a motívumot.
Értem én, hogy abból indult a dolog, hogy azt írta, hogy neki már unalmas pest. Igen, az ő (megint nem sértésként) igényéhez, tudásához és látásmódjához már úgy érzi mindent lefotózott.
Megbántás nélkül írom ezt neked, de a múltkor pepitában leírtam ugyanezt, mert akkor is meg lett szólva a képek miatt, pedig ez nem az a tpoic ...(kellene, hogy legyen)
-
balazs0102
senior tag
sziasztok! P20 pro val készített fotókat nem nagyon látok, mi ennek az oka. S9+os van bőven, de pont váltás előtt vagyok és ez a két telefon közül választanék...
-
balazs0102
senior tag
válasz S e t h #81757 üzenetére
Sajnos angolt nem értem meg annyira, és magyar nyelven nem nagyon találtam. ahogy néztem fényképben kb pariban vannak, videóban van elmaradása a p20nak... de ha 1080p ben van ois akkor jó lehet... 4k ra nincs szükségem...
viszont az infra kurva jó lenne ha lenne... nem értem miért kell a 6 óta kihagyni az S szériából...
[ Szerkesztve ]
-
balazs0102
senior tag
válasz #18001664 #82075 üzenetére
Tényleg jó lenne egy s9+-os kollégával tudnál egyeztetni...csak mert pont azon filózok, hogy p20pro vagy s9+
Amúgy nem rosszak, de nem is kiemelkedően jók. Nekem most Honor 8 van, annál biztos jobb...viszont előtte galaxy s6 volt, az szebb képeket csinált. Nagy dilemma..
p20pmellett szól az infra (amit minden nap használok) meg az előlapi ujjlenyomat olvasó. Utálom, hogy emelgetni kel la telefont az asztalról...
De legtöbbet a latba a kamera nyomja.
-
balazs0102
senior tag
nekem a honor 8 elég f0s képeket csinált az elején. Frissítésekkel egyre jobb lett én is vettem észre. Az első fotók után azt hittem sírva fakadok mert a SGS6 körberöhögte... már most meg vagyok vele elégedve jó fényviszonyok közben, de nekem az s6 képei még jobban tetszenek.
-
balazs0102
senior tag
Ezt néztétek már?
Miért ilyen "sötétek" a p20p képei?
https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=4&idPhone2=8967&idCamera1=300302&idCamera3=300511
-
balazs0102
senior tag
Honor 8-as képek:
https://drive.google.com/open?id=1_aeQgim6xhO9w9JcRvxSQcLLaldb657g
[ Szerkesztve ]
-
balazs0102
senior tag
válasz balazs0102 #82362 üzenetére
Talán most jó lesz a link..
https://drive.google.com/drive/folders/1_aeQgim6xhO9w9JcRvxSQcLLaldb657g?usp=sharing
Honor 8
-
-
balazs0102
senior tag
Mivel nincs türelmem beszúrkálni egyenként, ezért deive-os mappa elérhetőség:
https://drive.google.com/folderview?id=10pLHyyyMNYukAN63VCenCbsfvDGNxd7HS9, nem plus. Gyári kamera app, automatán fotózva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest