Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz hitchins #44250 üzenetére
Megint az LG mellett tudok érvelni. Lézeres autófókusz van benne, ami miatt megfelelő fényviszonyok mellett gyorsan tud fókuszálni és lőni persze.
Én a helyedben adnék egy esélyt az LG-nek, nem hiszem, hogy csalódnál a G4-ben
Viszont van személyes tapasztalatom egy gyorstüzelővel. Huawei Mate 7 lezárt kijelzőtől 0,7-1,2 mp alatt csinál egy képet a hangerőgomb dupla megnyomásával. Ha van elég stabil kezed, akkor még a minősége sem lesz rossz. Ha nincs elképzelésed, hogy mire is van szükséged, akkor azt javaslom szabadulj be egy Media Marktba és nyomkodj meg pár telefont
Most mid van egyébként?
[ Szerkesztve ]
-
RaiDani
tag
Sziasztok!
Újdonsült tulajdonosa lettem egy gyönyörű 808 PV-nek. Próbálkozom már a fotózással. De még csak most kezdem kiismerni. Korábban már megosztottam N8-al és C7-el készült képeket. [link]
-
törölt tag
válasz BigBlackDog #44254 üzenetére
Ez nekem is eszembe jutott. Egy 5S-el már tisztességes képeket lehet lőni, de újonnan nem hiszem, hogy belefér a 100K-s keretbe.
-
hitchins
őstag
válasz BigBlackDog #44254 üzenetére
Mindenkepp android.
Ha mar valtanek akkor nagyon max windowsra...kepernyo meret miatt egyebken sem ok az i5.
Koszonom a valaszokat infokat mindenkinek. Meg ragodok egy kicsit aztan meglatjuk..[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz hitchins #44250 üzenetére
vegyél egy galaxy k zoom-ot ! attól gyorsabb nincs beltérben... míg a sok hókuszpók lg G3 fókuszál és keresi a témát addigra már a k zoom rég ellőtte a képet, és a xenon nagyon jó dolog... ismerősnek G3 van és nekem mikor k zoom volt direkt tesztelgettük ilyen félhomályban/beltrében meg szürkületben és a k zoom gyorsabb volt...illetve ott mozoghat a gyerkőc nem lesz elmosódva a kép !
-
Smuky23
csendes tag
[ Módosította: BigBlackDog ]
-
hitchins
őstag
válasz Valaki87 #44259 üzenetére
Most nézegettem ezt
[link]Sony telefonok tényleg ennyivel "gyengébbek" kamera tekintetében?
DXOmark-on z5 lett a legjobb, a valóságban tényleg ennyivel gyengébb?Sajnos régi beidegződés nálam ez a sony mánia, de egyre jobban úgy tűnik, hogy le kell szoknom róla
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
[ Módosította: BigBlackDog ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
legiaap
félisten
válasz BigBlackDog #44270 üzenetére
Ne mond már. A levélnél tökre látszik a ferde line blur effekt.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
BigBlackDog
veterán
válasz legiaap #44272 üzenetére
Nem teljesen egyenes a homály határolóvonala szerintem. Nagyjából az azonos távolságra lévő részek élesek, amik messzebb, vagy közelebb vannak, azok homályosak. Viszont, ha mégis effekt lenne rajta, akkor nem érteném, hogy miért is került ebbe a topikba. De, ugye pikszel kollégánál, mint a kép alkotójánál biztosabbat nem tud senki sem mondani a témában.
[ Szerkesztve ]
-
Bibby
addikt
válasz BigBlackDog #44273 üzenetére
Nekem is vannak kétségeim, hogy egy lumia 735 ilyen mélységélességet tud gyárilag.
Ελευθερια η θανατος
-
pikszel
addikt
A képek nem szerkesztettek, viszont van amelyiknél előtét lencsét használtam, ahogy szoktam...Úgy gondolom, hogy a kamera képalkotó képességeit alapvetően nem befolyásolja, viszont az tény, hogy megtéveszthet egyeseket. Elnézést.
Itt lesz még egy kétkedésre okot adható.
Üdv,
p„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
BigBlackDog
veterán
válasz Danny365 #44276 üzenetére
Ez rawból lett visszahúzva? Hol van a helyszín pontosan, ha szabad kérdezni (gondolnám, hogy
valahol Pécstől keletreesetleg itt)?[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
válasz BigBlackDog #44277 üzenetére
Igen, a gyári jpeg nekem sokszor nem tetszik annyira. Persze ez sem lett tökéletes, de egynek jó, telefonon meg tök jól néz ki. Tényleg, ezeket a rawból kalapált képeket nem is ebbe a topikba kéne? Értelemszerűen szerkesztett, de nekem ez mégsem az a kategória, minthogy snapseedben ráhúzok egy effektet, meg elmosást, stb.
Hehe, a helyszín majdnem jó, legalábbis a bányaépület külseje stimmel, bár a linkelt képeden úgy látom el van kerítve a dolog, így azt még nem lopkodták szét. Én István-aknán lőttem a képet. Itt már a gerendáktól kezdve a téglákig mindent elhordtak már az ott lakók... Egyszer majd kicsit belül is körbenézek, csak félek, hogy rám omlik. Van egy másik torony, ami a képen nem látszik, onnan is lehetne jó képeket lőni, csak szintén életveszélyes.
-
Zaji
őstag
válasz ADAM1337 #44282 üzenetére
Igen ezért. Sok képet csináltam, de zöme bemozdult zajos lett. A DSLR-hez csak nagy állványom van. Én egy olyan tripodra gondoltam, ami mindkettőhöz jó lenne. Ebay-en és az Ali-n számtalan tripod van, de minőségre nem tudom melyik lenne elfogadható, hogy megtartsa a DSLR gépet is.
-
BigBlackDog
veterán
-
Zaji
őstag
válasz BigBlackDog #44284 üzenetére
Valami ilyesmire gondoltam.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz BigBlackDog #44287 üzenetére
Igen ez tény, azért is írtam hogy ink dslr-hez kéne venni, és csak egy adapter kellene hozzá ami a telohoz jó.
-
zahi07
csendes tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni , hogy milyen telefonokon nem recseg a videófelvétel ha hangos zenét veszel fel pl.koncer vagy buli. Köszönöm szépen.
-
ADAM1337
nagyúr
Note 3 még
-
Zaji
őstag
Első körben ezt találtam. Az 1100d 495g kit obi 200 g azt szerintem elbírja.
[ Szerkesztve ]
-
TTommi
aktív tag
válasz hitchins #44263 üzenetére
Nagyon, de nagyon és rendkívül szubjektív! Én Sony Z2-t használok, és tudok vele jó képeket csinálni. Más meg a G4-gyel sem tud. A Sony Z2-Z3 mal lehet jól fotózni, de ahhoz állítgatni kell, ezt tapasztalatból mondom. Ha úgy akarod használni, hogy csak előkapod és "tüzelsz", akkor ne a Sony-t válaszd. Ezt szerintem az iphonok tudják talán a legjobban, de az említett G4, vagy S6, illetvea Honor v. Huawei készülékek is elég jók. Más kérdés, hogy a kamerán túl az egyéb dolgok mennyire fontosak, de ez itt egy fotós-kamerás topic
SXZ2 és SXZ5c
-
pikszel
addikt
válasz kmóricka #44298 üzenetére
Nem teljesen. Ezt a lencsét egy döglött Canon A75-ből műtöttem ki. A rögzítés minden esetben blutack.
Az olcsó ipari hulladékok pont olyan képet alkotnak, mint amit linkeltél. Egy merő szférikus aberráció az egész kép olyan semmilyen mélységgel. Van bőven az én képeimen lencsehiba, de talán nem az a jellemző.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Vikooo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest