Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
BMdeal
üzenetére
Szerintem ez "ízlések és pofonok" kérdése, no meg az hogy ki mikor kezdett el játszani, és mi az amit jobban megszokott kezdetben. Nálam most pont ellenkezője a hatás, és nem a nosztalgia faktor miatt. Egyszerűen jobbnak gondolom ezt a mapot, és a fegyvereket is, meg mident.
Az utóbbi chapterekben azért játszom egyre kevesebbet, mert egyszerűen nem érzem a balanszt a játékban. Túl van tolva minden szinten. A domborzat, az épületek, a tereptárgyak, a grafika, a fegyverek, minden túl részletes, túl aprólékos, zsúfolt, eltúlzott. "Too much" az egész. Ez a tipikus esete számomra, amikor a kevesebb több.
A chapter 2-es mapon sokkal nagyobb, átláthatóbb nyilt terepek voltak, nem agyonbonyolított. Az egész játékmechanika kiegyensúlyozottabb. Nincs a sok szir-szar op fegyver, meg fícsör, a sok röpködő vackok, meg robot fegyverek, stb.
Ez így sokkal átláthatóbb, letisztultabb, játszhatóbb szerintem.
Esküszöm, ha bent hagynák egy önálló játékmódként (miért is ne lehetne egy Chapter 2 Remix BR mód?), csak ezt tolnám utána.
-
becenevem
aktív tag
válasz
BMdeal
üzenetére
Nézem RANGER-t, ahogy játszik (pl. most online Twitch-en). Mindig egyenesen lő. Nulla szórása van lövéseinek. Teljesen mindegy, hogy szürke vagy arany a fegyver. Gyerekem azt mondja, ennyire ügyes az egérrel, ennyire pontosan tudja mozgatni, hogy mindig egyenesen marad a fegyver. Benne van Ranger stream-ben pár órám, de egyszer sem láttam, hogy szórna a fegyvere. Próbáltam a beállítsait, más profi beállításait, egérrel állítok RPI-t, már mindent, de nekem ugyan úgy remegnek a fegyverek, nagy a szórás.
Valakinek ötlet, hogy mit állítsak?
Van olyan, hogy néha nekem is tapad a célkereszt és sorozom az ellenfelet, de ezt betudom a véletlennek.Tudom, neki benne van a játékban több ezer óra míg nekem pár száz. De brutális akkor is különbség.
-
0xmilan
addikt
válasz
BMdeal
üzenetére
Az Infantry iszonyat pontos, nagyon gyorsan szukul a celkereszt ADS utan, habar relative nagy a recoil. A Hammer egy kicsit lassaban lesz pontos, de azzal is nagyon jol lehet tavolrol pontosan loni. Sot, meg a sima szurke AR-t is lehet ugy hasznalni, hogy minden loves betalal, ha kivarod, hogy visszaterjen a 'first shot accuracy'-hez, de eleg nagy turelem kell hozza.

Ehhez kepest sima BR-ban egyedul a Monarch Pistol volt az, amivel lehetett pontosan loni, de ugye az sem hitscan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest