Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
attisx
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #32418 üzenetére
Ami azt illeti, pontosan egy VB-t (2005) bukott el a folyton lerohadó mindent verő autó miatt. Ezen kívül még egyszer, 2003-ban volt reális esélye a címre, viszont az MP4/17D inkább volt megbízható, mint világverő (nyolc 2. hely vs. 1 győzelem).
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Azért Buemi majdnem megcsinálta a frankót, én személyszerint többet is ki tudtam volna hozni a helyzetből!
Lonzi megnyerte az első szabadedzést, végre remélem az időmérőn is ott lesz és Massa is befurakodhatna Webo és Vettel közé.
-
Superman
nagyúr
válasz
Tudom ez összetettebb folyamat attól, hogy csakis Whitmarsch-on múljon, de nem véletlenül elégedetlen Hamilton és Button is. Ráadásul most mintha visszafelé haladnának a fejlesztésekkel. Ha ezt lehet annak nevezni...
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest