Hirdetés

Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz JJános #49121 üzenetére

:D
    jaj...ez most úgy hangzott mintha meghalt volna :)

Kettős a dolog mindenképpen, nagyon pocsék érzés hogy Massa rovására történt mindez.
    Egyszerűen egy szörnyű véletlen, hogy Massa-nak aki gürcöl és gürcöl, és tolja a szekeret...aki tavaly még akár világbajnok is lehetett volna, szal neki akár meg is szakadhat az F1-s pályafutása. Remélem hogy ezen a dolgon is túllép mint ahogy már sok mindenen amióta itt van, de ez talán az egyik legnehezebb lesz... nem is tudom mire gondol ha a pályafutása jut az eszébe...amennyiben MS marad, és Alonso mégis jön, akkor Massa-nak nincs hely, pedig a képességei alapján mehetne bármelyik csapathoz...de ő annyira a Ferrari-hoz kovácsolta magát, hogy szvsz nehéz lesz újra 'felépítenie magát'

Bár amennyiben MS marad, Alonso nem feltétlen jön...ez Alonso-nak sem túl jó.
    MS 'érkezése' a jövő évre rendesen átszabhatná a dolgokat. Azt hittem hogy ez már egy elvart szál,...de most tök jó rajta filózni. Az egyik legmerészebb elképzelés, hogy Alonso-Massa Ferrari, és Rosberg marad a Williams-nél,...és most ne szakadjon le az ég :D ..szal MS jön Hamilton mellé a McLaren-hez :D
    Mindenki tudja hogy MS és a Ferrari összefortak,...de így hogy Brawn és Todt nincs, én nagyon örülnék ha képbe jönne a nagy rivális ha csak egy évre is. Ez óriási bomba lenne jövőre :)

Aktív témák