Hirdetés
Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
válasz Motion_Blur #2048 üzenetére
Lassan kirúghatják a csapatok a tesztpilótáikat, nem?
[Szerkesztve] -
aesir
veterán
válasz Motion_Blur #2048 üzenetére
Ismered? Egyelőre még azt sem tudjuk, hogy az a konvert pálya mennyire fedi a valóságot... ne röhögtesd már ki magad. Felhívnám a figyelmedet pl arra, hogy nagyon jól ismert pályák között is akad több olyan, amiknek közel sem tökéletes a geometriája, pedig mondjuk Simbin gyári pálya. Esetleg beszéljünk arról is, hogy nem létezik 2007-es szezont szimuláló F1-es carset. Jól hangzik néha amiket mondasz, de leginkább a komoly szimeseket égeted vele, merthogy a hozzánemértő nagyközönség egy kalap alá vesz velük.
Van saját életem...
-
soulcube
aktív tag
Hibázott az FIA : [link]
-
kerjani
aktív tag
Nincs meg vkinek az elsőként felrakott pdf?
MegköszönnémA siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...
-
kerjani
aktív tag
válasz venember83 #2058 üzenetére
Megígérem, megígérem
Most éppen úgysincs F1-es csapatomA siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...
-
Nowhereman
őstag
válasz manutdzoli #2045 üzenetére
Lonzi maradni fog. Most menjen vissza a Renaulthoz, hogy aztán Hamilton után kispiké szopassa? Lonzinak még Fisicella is túl erős csapattárs volt... Ő jövőre fog lepattanni.
Inkább arra vagyok kiváncsi, hogy ki kerül majd Massa helyére....
Sutil meg szerencsés, mert volt egy elverhető csapattársa, nehezen hovatehető autója, és szereti a sajtó...
Yamamotot meg légyszi ne említsük mint viszonyítási alapot...
[Szerkesztve]Utánam a kondenzcsik!
-
snecy
senior tag
válasz Nowhereman #2062 üzenetére
Kispikéről még az égadta világon semmit nem tudunk, ezért nem szeretem én az ilyen jóslatokat, hogy szopatni fogja, stb..néhány tesztet lebonyolított eddig a Renault-val, aztán annyi, ebből nagyon megítélni nem lehet a valódi teljesítményét versenykörülmények között.
A másik amin jót derültem hogy Alonso nem bírt FisichellávalManapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
Nowhereman
őstag
Kispiké Hamilton ellenlábasa volt, úgyhogy nem lehet senki abban biztos, hogy Yamamoto szintjén lesz. Lonzi pedig azt is nehezen vette, mikor Fisisco legyőzte. Ha valamin pedig nem önigazolásból akarsz nevetni, akkor nézz utána meg milyen pofákat vágot olyankor.
Utánam a kondenzcsik!
-
snecy
senior tag
válasz Nowhereman #2065 üzenetére
Az egy dolog hogy nem bírta elviselni ha a csapattársa elé kerül..ez már így volt a Trullis-korszakban is. Csak azért más kérdés hogy egy kezemen meg tudom számolni hányszor volt gyorsabb Fisichella a 2 éves periódus alatt (2005 ausztrál (?), 2005 japán (?), 2006 USA, 2006 Német)míg csapattársak voltak, az meg azért nem azonos azzal hogy nem bírt vele Alonso
Piquet-ről tudom hogy jól ment a GP2-ben, de az még messze nem predesztinálja őt arra, hogy az F1-ben is sikeres lesz feltétlenül. Pont azon bukhat majd nagyot, ha egyből Hamiltonhoz hasonlítják..Sok olyan nagy F3000-es tehetség volt a múltban, akik csődöt mondtak az F1-ben, szóval abszolút kettőn áll a vásár.
[Szerkesztve]Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
venember83
nagyúr
egyből Hamiltonhoz hasonlítják - latod pont ezert kellett volna a brit 1-2 evet gyengebb autoban is versenyezzen a kiralykategoriaban, ugyanis most csak azt tudod, h a McLarenben gyors, viszont utobbi idoben lassabb mint Alonso . Tehat honnan is allapitod meg, h milyen szintu pilota is, mikor top csapatban mutatkozott be, elejen kis segitseggel (csapattars beallitasai) verte a vilagbajnokot, most meg nyilvanvaloan tempo szempontjabol mogotte kullog? Mindezt olyan autoban melz bizonyos palyakon mezony folott van. Anno Villeneuverol is mondhattak mikor a Williamsben ult, h mekkora pilota, aztan.... inkabb nem folytatom Szoval ne beszeljunk hamiltoni magassagokrol, mikor azt se tudjuk azok mekkorak, szerintem.
[Szerkesztve] -
snecy
senior tag
válasz venember83 #2067 üzenetére
Nem konkrétan a Hamiltoni magasságokon van a hangsúly, hanem azon, hogy Hamilton elsőévesként eljutott valahová, és ha feltehetően Piquet debütál jövőre akkor ő ugyanúgy elsőéves lesz, így óhatalan hogy összehasonítsák akár Hamiltonnal, akár Kovalainennel.
[Szerkesztve]Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
Motion_Blur
félisten
Érdemes megnézni, hogy mióta visszatért Európába a mezőny, milyen eredményeket ért el az első négyes:
Hamilton: 3, 3, 9, 1, 5, 2, 4
Alonso: 7, 2, 1, 4, 3, 1, 3
Raikkonen: 1, 1, OUT, 2, 2, 3, 1
Massa: 2, 5, 2, 13, 1, OUT, 2
Kimi powa!Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
venember83
nagyúr
Ahhoz, h osszehasonlithato legyen legalabb Ferrariban kene Piquet debutaljon (vagy McLarenben, de ez meg valoszinutlenebb), hisz ugye Hamilton marad a McLarennel s az olaszokon kivul senki se tudja megkozeliteni az ezustos nyilakat, osszehasonlitashoz pedig egyenerteku auto lenne a minimum.
Motion_Blur: news-flash -> elhagyta Europat az F1, kovetkeztetest nem akarom levonni -
venember83
nagyúr
[link] - jo kis link a Fuji Speedwayrol.
Ugy nez ki ezen se nagyon lesznek elozesek...
[Szerkesztve] -
wildrain
addikt
válasz venember83 #2071 üzenetére
Én két előzési pontot is látok: egyik a célegyenes vége, a másik az utolsó kanyargós rész előtti ív vége, és esetleg a harmadik kanyar, de ez csak elvetemülteknek.
-
snecy
senior tag
A célegyenes viszont fenemód hosszú
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
manutdzoli
senior tag
Van egy pár előzési pont,de annyira sok azért nincs.Tetszik a vonalvezetése,remélem jó verseny lesz 1hét múlva.Go Kimi!
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
snecy
senior tag
Remélem azért Suzuka minél előbb visszakerül a naptárba, mert annak a pályának a mai modern pályákkal ellentétben még mindig van karakterisztikája..végülis ha abban a formában nem is kerül vissza, akkor legalább rotációs rendszerben Fuji-val, a'la Nurburging/Hockenheim.
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
kerjani
aktív tag
A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...
-
Integra
titán
épp nézem a retken az összefoglalót.
pajesz volt szerencsés? úgy kirakta a pályáról hamit, hogy annak még elrántani is alig maradt ideje a kormányt félrerántani.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
manutdzoli
senior tag
válasz Integra #2080 üzenetére
Jaja,én is néztem.Nem volt fair alonsotol ez a mutatvány.Ha hamilton nem figyelt volna ennyire,és nem reagált volna ilyen gyorsan,akkor mindketten kiestek volna.Akkor aztán foghatta volna a fejét Ron papa.És még Alonso lett volna felháborodva a legjobban,ha kiestek volna.
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
-
Integra
titán
talán mert nem sóderágyban kötött ki?
egyébként meg egyik kutya másik eb, hami se fehér bárány, meg is érdemlik egymást szerintem... csak hami ügyesebb a médiával és nem hisztizik folyamatosan mint hugyos...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
dragonfx
veterán
válasz Integra #2085 üzenetére
muti már a 630 lovas techart turboról a linket léci, én elhiszem amugy, csak kíváncsi vagyok,a tuningcég oldalán max, 462 és 480 lovaat láttam vagy ennél gyengébbeket.akár 996 akár 997es turbóból.
[Szerkesztve]"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz venember83 #2087 üzenetére
itt nincs mit cseréltek..
Nem hitvány a technika 63 gurigáért...."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
shev7
veterán
válasz Integra #2085 üzenetére
aha, szoval azert van aszfaltozott bukoter, hogy ha ugy erzem, hogy valaki kiszoritott, akkor ott gyorsan levagom a kanyart?
de egyebkent teljesen egyetertek azzal amit irtal.''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
törölt tag
hát aha hát
Nézd meg újra:[link]
Az aszfaltozott túlfutótér az ilyenkor jó...tudod meg olyankor mikor Alonso elsokalta magát a Mansell kanyarban a HunRing-n.
Elég nyilvánvaló hogy mi történt, és miért tudott Hamilton visszajönni...csak meg kell nézni a futamot, és tisztázni mi is az ha vki 'levág' egy kanyart.
Egyébként nekem semmi bajom ezzel az esettel, de ezt levágásnak minősíteni, na az leverte a lécet .
[Szerkesztve] -
manutdzoli
senior tag
-
OTee
aktív tag
Gondolom ezért:
http://www.langlovagok.hu/html/galeria/1131.shtml
Az autó közben elpusztult, ez ütközött péntek éjszaka a TechArt Porschéval, itt jól látszik a leesett rendszám. – OP
Innen:[link]
OTee''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest