Hirdetés

Aktív témák

• X Factor

addikt

Vegyes érzelmek keringenek bennem, amikor Japánban M.S olyan biztosan vezetett, már a lelkem mélyén úgy éreztem megvan neki a 8.ik vb cím és így fog bucsuzni. Ez a tudat oylan szintű örömöt okozot nekem amit nehéz elképzelni, aztán jött a motorhiva, ami a mérleget átbillentette a túloldalra. eljött ez a futam és láss csodát schumi 10.ik helyről indulhat, gondolnám itt a vég, de nem jön egy defekt a 4.ik körben, ráadásul mikor tisztán látszik h. ha a techinak és a sors nem szól közbe akkor ez a futam az övé, és mint elöttem sokan írták mégsem vagyok csalódott (azért nem árt tudni h. most vagyok 18 és 4éves korom óta Schumacher drukker vagyok, akár lehet fanatikusnak is hívni). Látva azt amit véghez vitt, esküszöm mintha csak a sors akarta volna így h. bizonyíthassa is h. mire is képes, hisz ha simán nyer az kevéséb emlékezetes mint amit itt művelt (ismét, mert azért már volt ilyenre példa) Szinte néha a fizika törvényeinek ellent mondva teljesíteni a távot mindenkin keresztül kasul, állandó rekord időket autózva, félelmetes volt nézni, és közben megin vmi ''melegség'' öntötte a lelkemet, hisz élveztem, minden egyes előzásnál felkiáltotttam és tapsoltam és végül 4.ik lett, Raikönent megelőzve aki elött szintúgy le a kalappal, aki ahoz képest h. szinte esélye nem votl feltartani , milyen ügyesen küzdött 2-3 körön keresztüé, na meg a másik Alonso, elismerem nagyon jó pilóta, minden tekintetben csak valamiért sosem volt szimaptikus, na most ennek az ellenkezőjét sikerült bebiznyítania, amit könnyezve mondott a rádióba szinte én is meghatódtam, ahogy teljesítete ezt az évet az is szép volt, azt azért ne feledjük h. sokan fenhangon mondják h. szerencsével nyert, ha nincs fortuna M.S se kerülhetett volna iylen közel hozzá. És végül Massa, hazai pályán ferrariban nyerni, ráadásul egy olyen országban mitn Brazília, nem is mondok semmit mert a képek magukért beszéltek.

és végül (most már kb 4edszere): Bár idáig végig nyugtatgatam magam h.- na majd jövőre Kimi nek szurkulunk oszt kész, hát nem tudom, életre tudja e kelteni bennem ezet a lángot, h. iylen átéllésél nézek meg minden egyes futamot és nevesek egy egy győzelemkor vagy sirjak ha épp veszít, de azért remélem így lesz, mert én Schumival együtt egy érzést is elveszítettem, azt ami a drukk vagy szurkolás : :(

Aktív témák