Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
inkább a 2... vagy nem teljesen mert gyors rajta csak elvolt átkozva, semmi nem jött össze neki...
de most stílust váltott![[kép] [kép]](http://f1.racing-live.com/f1/photos/2006/gpshanghai/diapo_038.jpg)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Motion_Blur
félisten
Az elmúlt 2 évben Schumacher számára tét nélküli volt a Kínai Nagydíj, talán ezért szerepelt olyan szarul nem? Vagy ennyire ''nem megy neki'' a pálya?
-
-
-Mike-
addikt
ezt inkább nem kommentálnám

![[kép] [kép]](http://f1.racing-live.com/f1/photos/2006/gpshanghai/diapo_059.jpg)
-
-Mike-
addikt
ha már itt a honda dizájnjáról esett szó
a kínai kinézet(555):![[kép] [kép]](http://images.f1racing.net/large/64457.jpg)
-
SzalaiG
addikt
Schumacher nélkül is nyerni fog a Ferrari, véli Byrne: [link]
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
Byrne szerint Kimi könnyen beilleszkedik majd
[link] -
Motion_Blur
félisten
Schumacher és a Ferrari listavezető [link]
A versenyek az ismét engedélyezett kerékcseréket követően izgalmasabbak lettek (66%), az ebből adódó stratégiai lehetőségek is eseménydúsabb futamokat hoztak (60%). Az új időmérő edzés a rajongók 73 százalékának nyerte el tetszését. Idén 51 százalékkal nőtt a kvalifikációk nézettsége a tavalyi évhez képest.
-
-Mike-
addikt
ee[link]
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nahát, nemmondod...

-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
de a kocsijában most már legalább elfér tálcán a dupla bigmac meg a light kóla jég nélkül..falhat versenyközben is...
[Szerkesztve] -
-Mike-
addikt
Montoyának túl gyors a NASCAR
Első NASCAR-os tesztjein alaposan meglepődött a kolumbiai pilóta, korábban nem szokott hozzá akkora sebességhez, mint amekkorát új autójával el lehet érni.
Juan Pablo Montoyát a hétvégén engedte el a McLaren Mercedes istálló, a kolumbiai a máris túlvan első tesztjein új autójával. A kipróbálás után a pilóta nem ígért azonnali sikereket, mert úgy érzi, időre van szüksége ahhoz, hogy alkalmazkodjon az új autóhoz.
- Félelmetes élmény volt. Kijöttem a boxból és padlógázzal estem be a hármas és négyes kanyarba, de így is bevettem őket. Nagyon gyorsnak éreztem az egészet, sokkal gyorsabbnak, mint amihez korábban hozzászoktam. Mindenki azt várja tőlem, hogy rögtön az első versenyemet megnyerem, de időre van szükségem, hogy teljesen megszokjam a körülményeket. Az én célom is a győzelem, és nem is kétlem, hogy előbb-utóbb el is érem, de ehhez sok munkára van szükség. Végtére is ennek az autónak is négy kereke van, és kormánnyal és a fékekkel kell irányítani – nyilatkozta Montoya.
lol -
ToBeY
nagyúr
Magyar idő szerint hánykor lesz a szombati időmér,és a vasárnapi verseny?
-
Pompi
nagyúr
Kimi kivonul Monzából Iceman motorján (aki nem látta volna az F1 Klub adását)
[link] -
Calogero
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az hogy a gombokat minden ruhárájára belülre varrta fel a szöszi
-
-Mike-
addikt
jövőre nincs suzuka[link]
-
-Mike-
addikt
![[kép] [kép]](http://free.srv.hu/i/a/iaro/kep/4436785-cora-600.jpg)
-
Motion_Blur
félisten
Index: Schumacher közelebb a vb-nyeréshez [link]
''A szempontokat összesítve a végeredmény enyhe Ferrari-fölényt tükröz, újabb Schumacher-vb-t jósol.''
Hát nem tudom...pl. Bridge-Michelin 1-1 nekem furcsa...Monzában nem volt különbség, talán azért mert kevés a gyors, és közepes kanyar, de szerintem a Bridge még mindíg előnyben van
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mellesleg...
Nem hord melltartót.
Nem rossz, de van azért jobb is... -
tuttika
tag
[link]
Raikkönen csak januárban ülhet a Ferrariba -
tuttika
tag
Pedro de la Rosa vezetheti a McLaren Mercedes másik autóját a soron következő Kínai Nagydíjon, jelentette be a csapat vezetősége. Lewis Hamiltonnak tehát egyelőre még várnia kell a versenyzésre.
-
-Mike-
addikt
Elengedte Montoyát a McLaren
[link] -
george11
addikt
[link]
Valakinek elgurult a gyógyszere

-
-Mike-
addikt
![[kép] [kép]](http://free.srv.hu/i/a/iaro/kep/diapoa_627.jpg)
-
Rick2
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
cseréld le a monitorodat, ha te a rosso corsát narancsnak látod. azt már vagy 20 éve ugyan olyanra festik...
-
Calogero
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem tanultak Imolából
A balesetett szerintem nem lehetett elkerülni. A kanyar előtt lerepült a hátsó vezetőszárny középső része.
Volt még hátra 4 kör, és igazán jó helyen állt, 6-dik volt amikor bekövetkezett a bumm.
Ráadásul valami jótékonyság dolog szereplője volt. A versney végén a sisakját overálját akarták elárverezni.
Ebben a szezonban ezen pályán nem ez az egy súlyos balesett történt.
Itt sérült meg Cristiano da Matta is, amikor az őzzel ütközött. -
Integra
titán
huhh, hát ez nagyon durva volt....

élőben láttam moore és fernandez halálát is, hirtelen majdnem azt hittem hogy ő is ottmarad
nem semmi, hogy túlélte, hihetetlen azért hogy a monocock is mit kibír, de azt hiszem itt a védőangyal is nagyon figyelt
[Szerkesztve] -
Calogero
addikt
Eurosport (live)
Champ-car egy hatalmas bukás
[Szerkesztve] -
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
lásd cápa orrú bmw.. totális zsákutca volt

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Fortissimus
üzenetére
Meg hát attól, hogy randa egy autó, nem biztos, hogy többet fog előzni

-
Fortissimus
őstag
válasz
üzenetére
Már megbocsáss, de a múzumba sem csak szép dolgok vannak, és külön elnézést kérek azért, hogy az izgalmas verseny mellett az esztétikai látványt is fontosnak tartom. Mellesleg nem csak verseny közben látjuk az autókat, hanem képeken is, és szerintem a nézőknek is jobban eladható egy szép autókkal futó versenysorozat.

-
Motion_Blur
félisten
Sainz: Michael túl kemény ellenfél [link]

-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
annak vmi egyéni színkodja v vmi neve van.. sztem ien volt vagy csak kicsit változtattak rajta az évek során.. de ha megnézel egy motogp futamot is akár élőben ott is teljesen másak a színek, rikítanak mint atom

-
Motion_Blur
félisten
Még jó, hogy a Ferrarinál nincsenek gondok/kérdések a színnel kapcsolatban, bár az nem tetszik, hogy egyre inkább narancssárga a festés, mint vörös...
Ez a legszebb Ferrari: [link]
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://images.f1racing.net/large/64526.jpg)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hogy lehet olyan gyors részen ilyen közel a fal?