Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Rick2
senior tag
válasz
george11
üzenetére
gondolom, finn létére nem ahhoz szokott hozzá, hogy ha 2 körrel a verseny vége előtt ki kell állnia, anyázni kezd, cirkuszolni, meg össze vissza faxságokat nyilatkozni. anno nekem akkor volt szimpatikus, mikor eltört a jobb első kerékfelfüggesztés, tudta ő is, a csapat is, mégsem állt meg, hátha kibírja. el is mondta utána, ő ide nyerni jött, nem kiállni....na ecsém, ez a versenyző érdemli a köv helyet a ferrariban...
-
Motion_Blur
félisten
Nem is olyan régen Te is írtál olyat, hogy ''Alonso lassan kezd a mezőny fölé nőni tudásban'' - bocs, nem pontosan idéztelek. Akkor ez is istenítés?
Nincs objektív néző, fórumozó. Csak mindenki más szinten van
Annak, hogy sok a Schumacher és kevés az Alonso drukker, annak nem mi vagyunk az oka.
[Szerkesztve] -
MPowerPH
félisten
válasz
george11
üzenetére
Hát igen, őt eddig minden hátráltatta ami csak tudta. ÉnSchumi fan vagyok
, de nem bántam volna, ha idén Raikkonen lesz a világbajnok. Imádom a jeges humorát... 
És örülök neki, hogy ilyen kiélezett a harc. Ha Japánban esik akkor Alonso lesz a világbajnok, ha nem akkor Schumi.
[Szerkesztve] -
MPowerPH
félisten
Az volt a bravúr, hogy a 6. helyről indult és az elején tartotta a lépést a Hondákkal.
Utánna már csak spórolt. És azért a Renault egyenesekben is gyorsabb volt. Amikor kijött száraz gumival megfogta az autót és ment egy brutális kört. Ezt pl. Fisichella nem tudta megcsinálni, mert elbénázta. -
-
Motion_Blur
félisten
válasz
wildrain
üzenetére

''Egy Shanghai–i győzelemmel a tarsolyomban még jobban várom Suzukát, ami vezetéstechnikailag egy csúcspontnak számít. A pálya egy álom, különösen az első szektor. Ezen vezetni, egyszerűen klassz: az S-kanyarok, a ritmusa – nagyszerű.'' - MS
Élete utolsó 2 futamán remlém ellövi az összes patront, és lesz tűzijáték
-
Peat;)
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
A renault meg több grillpartit tartott a pályán mint azon kívűl amikor visszatért gyári csapatként..szóval ezt ne mert nem igaz hogy rögtön a vb kocsit kapta meg alonso..hogy is volt? nyert 1-2 futamot alonso anno utána köv. évben meg vb, tök kiegyensúlyozottan fejlődött a csapat alonsoval a tények alapján tetszik vagy sem. Nemtom mennyi aslonso érdeme, de nem nulla. jó8 alszok

-
bdav
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
sztem ezek olyan rég voltak hogy már nem mérvadóak igazán; szerintem legalábbis Hungaroring ill. a tegnapelőtti futam többet nyom a latban (ill. most az utóbbi időben esőversenyre nem nagyon emléxem, még 2003 brazília jut mindig eszembe) MS vasárnapi teljesítményében semmi extra nem volt, ha a Renault és a Merci nem bénázza el akkor nem nyer valsz
tavalyi merci nyerő taktika meg a minden hétvégén motorcsere lett volna. 5 verseny után Kimi bárhonnan indult nyert
szal a +10 hely nem lett volna érdekes
(lehet h. ezt már irtam)
[Szerkesztve] -
róland
veterán
Nem jutunk mindenből az általad gondolt Michael Schumacher az istenhez. De aki 7-szer megnyerte a Vb-t az már tud valamit, s soha nem volt olyan nagyképű, mint lonzika. Valószínű, hogy versenyzőként ő (MS) dolgozott legtöbbet a csapataival, hogy nyerni tudjanak. S azt sem felejtem el, hogy pár éve (valami hülye edzés lebonyolításnál) esőben egyedül körözgetett a pályán, míg a többi versenyző ücsörgött a boxban. Ő legalább a nézőket is kiszolgálta.
-
george11
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
Igen erről beszélek.
Ez egyfelől mák, meg potya győzelem, másfelől viszont a Mclarennek/Ferrarinak is adott volt minden a győzelemre(pénz/tesztek/pilóták) mégsem tudott élni vele, így egyértelműen a Renault érdemelte a VB címet.
Volt mesterem hangoztatta anno sokszor,hogy '' majdnem a kutya se szarik''
és igaz erre is, mert Raikönnen is majdnem mindig jobb volt,de félúton behalt az autó .... majdnem megnyerte 
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mind1 minek mit tulajdonítok, midnenből msch az istenre juttok mivel neki drukkoltok ez természetes, ha vele esett volna meg ez az eset percről percre úgy talán kicsit másképpen fogalmaznál/éreznél, de ezt úgysem ismered be.
Mind1 nem akartam vitázni, de mért erről kell szólnia a fórumnak..linkeljétek a képeket/videokat ahogy eddig is és ne a pilóták túlzott basztatása legyen a téma. tudom akkor minek írok ide ha nem tetszik, igazad van, el kell viselni az unfair fikázást
[Szerkesztve] -
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát igen. A száradó pályán verhetetlen volt. A végén meg azért nem hajtott mert spórolt. Nem tudta már senki se befogni.
-
george11
addikt
''Az a ti bajotok hogy a pályán sokkal többet mutat mint msch''
Mivel mutat többet suminál, és mi alapján ítéled ezt meg?
Ha egyforma autóba ülnének azonos körülmények között,akkor lehetne ilyen kijelenteni.
''Ok, szídjátok mscht is mert neki is az ölébe hullott a győzelem.'' Akinek ölébe hullott valami az Renault a tavalyi évben, mert nem volt ellenfele. (Ezt nem kell félreérteni, megérdemelte a Reanult, és nemkevésbé Aloso is a VB címet, ők voltak a legjobbak..... tavaly ...)
Én mindezek ellenére örülök a mostani állásnak. A hétvégi futam előtt is azt hangoztattam,hogy legyen sok előzés/izgalom, hát meg is lett. Igaz jobban örlütem volna egy igazi Alonso-Sumi párbajnak, de közbeszólt a technika(vagy az eső, vagy a gumi, vagy nemtom)
Viszont van még két futam, ami minden szempontóbl kimemelkedően fontos/izgalmas lesz mindkét rajongótábornak. -
MPowerPH
félisten
válasz
MPowerPH
üzenetére
Tudod annó mikor Alonso még sehol se volt, Schumi Hakkinennel csatázott. Emlékszel 98 -ban az esős Belga nagydíjra? Na ott a sokkal gyengébb autóval, hasonló minőségű gumikkal leiskolázta a mezőnyt. Csak a végén sajna kiestették. De fel tudom hozni aszem 94 -es Monacoi nagydíjat ami esős volt. Ott is alázta a mezőnyt.
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem kell a hülyét adnod, tudod mire gondolok. Láttad már eleget mscht a dobogón úgy hogy nem nyert, úgy gondolom sokszor nem volt boldog. A csapat meg alkalmazkodott a pilóta lelkivilágához..na itt a kékeknél szartak rá mit érez a vb-ért küzdő pilótájuk.
A gumihoz: másnak 1-2 kör kellett és már jó köröket mentek, neki valamiért nem jött össze. Még a száraz gumival is gyorsabban mentek a 2. körtől már a verseny ennek a szakaszában, az inter gumi meg ugye gyorsabban melegszik fel mint a száraz, én így tudom de tökmind1, nem csak a gumikról volt szór, túlságosan visszaesett a teljesítmény
[Szerkesztve] -
MPowerPH
félisten
Arról nem Schumi tehet, hogy a Bridgestone nem fejlesztett jó esőgumikat.
Schumi -t is sokan dícsérték, mert a szar gumikkal a Bridgestonos csapatokat és csapattársát is leiskolázta, és még a Michelines pilóták egy részét is elverte.
Jó gumin könnyű jól menni. Rossz gumin nehéz... -
Motion_Blur
félisten
''Tény hogy nem ő hanem a csapat baszott ki vele.''
Nem azon a 10mp-en múlott, ezt ő is nyilatkozta.
''Tény hogy az eredményhirdetéskor ott tapsoltak a renult szerelők és éljeneztek''
Mivel mind2 pilótájuk a dobogón végzett, és visszaszerezték az első helyet a konstruktőröknél.
''Ilyet kimivel és mással se csináltak még nagyon csapaton belül''
? Kimi az elmúlt 2 évben el se nagyon ért a célig, ha igen, akkoris elég sokszor egy 10 helyes büntivel kezdte a versenyt.
#3469: mindenkinek ''hideg'' abroncsokat tettek fel, vagy talán nem láttad, hogy pl. Fizikó, vagy Schumi milyen lassú volt az első körben?
Alonso aggódott, hogy a kopott intermedietek nem bírnak ki még 20 kört, azért úgy döntött, hogy újakat akar (gyak. száraz volt az ideális ív). Ráb.szott.
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezzel vitatkoznék, szerintem hideg abroncsokat tettek fel neki.
Na ez meg a másik, hogy alonso erre fogta az egészet, a csavaros(a tököljünk el 10 secet, nem az elgurulóst..) esetet nem is hozta fel a futam utáni interjúban.
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
Kiemelnéd azt a részt ami alapján nagyképű volt? Az a ti bajotok hogy a pályán sokkal többet mutat mint msch (hungaroringi szereplését még a ferrarisok is elismerték...bünti után felment a 3. helyre...most a győzelmét elvette a csapathiba és utána kiröhögték....de most is a hiba ellenére a végén úgy nyomta ahogy csak bírta, győzni akarásból több van benne már mint mschben tetszik vagy sem..) Valaki szídta baumgartenrt hogy kivárásra autózott? Ok, szídjátok mscht is mert neki is az ölébe hullott a győzelem. Mind2-en elérték kész, megérdemelték szerintem, de hogy azzal telik a fórum hogy cikizitek azt a versenyzőt aki ha rajta múlik nyer..kicsit groteszk.
-
MPowerPH
félisten
Nézzétek csak. Tavaj pl nem rajta múllott a VB cím, megkapta ajándékba a McLaren -től. Raikkonen simán nyerhetett volna, ha az autója nem robban fel akkor, ha egy kicsit odalép.
Alonso sehol sem volt az év 2. felében. Nem nyújtott semmi maradandót... -
Peat;)
veterán
Tény hogy nem ő hanem a csapat baszott ki vele. Tény hogy az eredményhirdetéskor ott tapsoltak a renult szerelők és éljeneztek. Ilyet kimivel és mással se csináltak még nagyon csapaton belül..elvettük a győzelmedet kis pajesz és még jót is bulizunk juhéé. Én kívételesen most megértem alonsot(persze egyedül ezen a fórumon milyen megelpő), és ideje volt hogy odaszóljon vmit ha vb akar lenni.
-
róland
veterán
-
MPowerPH
félisten
válasz
TriackFeri
üzenetére
Remélem végleg kibukik...

-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
az a baj, hogy az én csattogásom hangosabb mint az övéké így nagyon fülelnem kell közben

-
shev7
veterán
Ez volt mar?
[link]
Alonsoban tenyleg kezd elszakadni valami... -
Pompi
nagyúr
Ide is berakom, mert itt is volt róla szó, egy kis videó a vasárnapi GT futamról itt: [link]
-
TriackFeri
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Arra emlékszem hogy sorra estek ki az emberkék, és palik mondta ha így megy tovább akkor zsoltika vb pontokat zsebel be
(természetesen a tudása miatt, hisz pokoli gyors pilóta
)
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz
TriackFeri
üzenetére
1-et

Fogalmazhatunk úgyis, hogy nagy taktikai húzás volt a Minardi és Zsolt részéről. Végig kímélték a motort, majd hirtelen pontszerző helyre ugrottak!
[Szerkesztve] -
mahatma
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Alonsonak állítható feje van ?
gondolom a hatalmas állkapcsával tud machinálni...
[link]
egyik a medium, másik meg a small? jóvanna, leülök magamtól...
[Szerkesztve] -
wildrain
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hát ezt én nem fogom neked megmondani, de az biztos, hogy Kartikeyannal csak növekedne a nézőszám Indiában. Főleg, ha a saját versenyük is összejönne.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83
üzenetére
India és Kína is romahosan fejlődik, utóbbi középtávaon a világgazdaság főszereplője lehet.
Csak TV-t kell nekik adni, és akár meg is duplázódhat a nézők száma a világon
-
-Mike-
addikt
párdon. európára értettem. de nyílván indiában nem kell nagyon reklámozni a tata-t. így kétlem hogy csak azért vesznek ott többet mert rajta van overálon,sisakon,autón. anno sztem te sem hallgattad agyon a danubius rádiót meg kötöttél szerződést a junikával csak azért mert..
[Szerkesztve] -
wildrain
addikt
válasz
venember83
üzenetére
De Wurz a Benettonnál azért jobb autóban ült, mint Kartikeyan a Jordanben.
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
a spyker-ferrari meg még annyira új h felsem fogtad

-
Pompi
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Hát igen... most kárba vesznek azok a hosszú hosszú évek ami alatt a Williams-Cosworth nevet megszokta a publikum
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wildrain
addikt
[link]
Mi a bajuk Kartikeyannal? Szerintem simán van olyan pilóta, mint Wurz, és még piacot is nyithatna India felé. -
Musztáng
tag
Találtam egy egész jó kis videót a hétvégi futamról.

[link]
-
wildrain
addikt
Híveim...

-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Schumacherrel az első szektor is jó lesz, mert neki az a kedvence a pályán, ha jól tudom. Mindig kimagasló szektoridőt ment ott a csikicsuki miatt. Az a legtechnikásabb része a pályának a spoon kanyar mellett. Én nem aggódok amiatt, hogy Suzuka a Renault pályája lenne.
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
voálá, a májsztró korrigál

(kicsit kisebbe)![[kép] [kép]](http://img101.imageshack.us/img101/6598/pdvd0001br1.jpg)
[Szerkesztve] -
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ja, sasoltam én is.. button-ék sem voltak gyengék az utolsó körökben mikor esett kicsit eső.. ott is ment a koriga

-
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ezt hol lehet megtenni? linket plz! bárkiét meglehet?
-
Motion_Blur
félisten
Megnéztem a versenyt onboard verzióban, Schumi az utolsó kerékcsere után a boxból kijövet a hideg gumival majdnem eldobta a vasat, ahogy próbálta rátenni a jobbosra. De nagyon szépen korrigált

-
-Mike-
addikt
na ez a LOL!
[link] -
Markgx10
őstag
-
Chip
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
még az is érdekes lehet hogy ki milyen motorral fog ide érkezni illetve brazíliába. mert ha jól rémlik tavaly Alonsonak pont úgy jött ki h az uccsó versenyre zsír új mocit kapott, aminek 1versenyt kellett kibírnia így csiholtak bele még pár pacit.
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
abba belegondoltál már, ha most hétvégén Sumákker nyer.. Alonso meg kicsúszik vagy kilökik vagy mittomén mi történik vele akkor 8 csillag lesz a sityakján?

Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Viccrovat
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Parkside szerszám kibeszélő
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mert , megkérted börnit, hogy most ne legyen brazil nagydíj????

, de nem bántam volna, ha idén Raikkonen lesz a világbajnok. Imádom a jeges humorát... 
ellenben birka türelme van.

Két évvel ezelőtt is sikeresen leeresztettek az év végére és el is úszott az összetett második hely.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://supergt.net/supergt/circuit/suzuka/c_suzuka.gif)