Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Zoza24
senior tag
gyerekek Schumi nagyon tolja neki

-
matteo_szg
őstag
hű ez kemény előzés volt

-
Integra
titán
válasz
matteo_szg
üzenetére
nem csak a motor, most kezd beerni a csapat teljes ujraszervezese, a masodik szelcsatorna, az uj mernoki munka.
most kezd csapatta valnu az eddig inkabb csak joindulattal csapatnak nevezheto brigad -
LOTR
addikt
azért tud valamit az öreg Sumi

most, hogy így számolgatnak Palikék, Sumi utoléri Alfonzót ha így fojtatja
[Szerkesztve] -
róland
veterán
Most már csak ki kell bírnia a Ferrari motornak.
-
KrAt
veterán
Schumi jól nyomja

-
Chili7
őstag
válasz
TriackFeri
üzenetére
de mindenki cserélt! Lassabb volt alfnál és gombnál?
...meg most hohy kerül msc a pályára? Nem esett ki?
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
matteo_szg
üzenetére
nem csak a motor, most kezd beerni a csapat teljes ujraszervezese, a masodik szelcsatorna, az uj mernoki munka.
most kezd csapatta valnu az eddig inkabb csak joindulattal csapatnak nevezheto brigad -
matteo_szg
őstag
Jó látni ezeket a Schumi előzéseket. A szomorúságon túllépve nekem már megéri ez a futam, ha így látom utoljára versenyezni.
-
Chili7
őstag
csak most kapcsolódtam be!
Hogy került räikko az 5ik helyre? -
róland
veterán
Biztos, hogy Button ül abban a Hondában? Vagy jövőre Ferrari tesztpilóta lesz belőle?
-
bocX
tag
törmelék mii?!
miért a rönó nem az?

-
róland
veterán
válasz
TriackFeri
üzenetére
Ezek szerint nem vagy trendi.

-
matteo_szg
őstag
válasz
TriackFeri
üzenetére
tudom, csak nagyon bosszantó...
-
TriackFeri
aktív tag
válasz
matteo_szg
üzenetére
Bárki defektet kaphatott volna a törmeléktől... még sato is

-
matteo_szg
őstag
na remek...
gratulálok Rosbergnek, aki 200-zal repül rá a célegyenesre vezető kanyarra első szárny nélkül....
-
róland
veterán
válasz
TriackFeri
üzenetére
1. Schumacher rajongó vagyok.
2. Semmi bajom azzal, ha valakinek más a véleménye az ő teljesítményéről. Esetleg akár szidja is.
3. (és ez a legfontosabb): A bajom az, hogy csak azért szidják, mert TRENDI szidni. -
czappa
aktív tag
Most már hivatalosan is szídhatjuk a brazil söprögetőket.

mod.: És ezúton kérek elnézést Fizikótól, (igaz az előbb már pontosítottam).
[Szerkesztve] -
Zoza24
senior tag
Szép dolog a Ferraritól!
-
deter
aktív tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
Mert észbe kaptak, hogy Magyarország F1 néző többsége, vagy Ferrari vagy Schumi fan.
-
Integra
titán
hat ez pech
szegeny sumi, nem igy kell kikapni, de azert hajra, csak pontot szerez talan.
jok vavunk, 5 es 6 hely, a 07-es motor szepen muzsikal, gombos letolja birkat, aztan elkapja meg fizit es megvan a homologizalt motor is csak nekunk, amire igy johet meg egy komoly upgrade
-
czappa
aktív tag
Én Sumit szerettem volna látni az első helyen, de azért mert röhögcsélnek az eseten a kommentátorok nem látom, hogy Sumi ellenesek lennének.
-
róland
veterán
válasz
TriackFeri
üzenetére
De csak azért, mert trendi Schumachert szidni.
-
tototos
addikt
Az egész közvetítő banda schumi ellenes.
-
TriackFeri
aktív tag
Pedig úgy megnéztem volna egy sumaher alonso csatát...
Ezt nem kivántam sumehernek pedig rönós vagyok. -
deter
aktív tag
Olaszországban Fisichella-t, Magyarországon Czollner kellene meglincselni...
''Zárójelben jegyzem, ezért Briatore biztos megdicséri'' -mondta Czollner Gy. Nevetve,,,
Any*dat, nevetve! -
Robi_73
őstag
Így már nem izgalmas a futam.

-
Azazello-
senior tag
schumi kapkodott, ennyi

-
bocX
tag

áááááááááááááááááááááááá, bazeeeeeeeeg!
méghogy nem ért hozzá - hát hogyan akkor...magától biztos nem, meg nem volt szándékos, simán elfért volna szvsz
na mind1, ez innentől bukta

-
Szabesz
őstag

-
tototos
addikt
Ilyen nincs!

Ezt a balszerencsét. -
e.vid
senior tag
ÁÁÁÁ

-
KrAt
veterán
Schumi
és sztem nem volt benne fizi..
Akármekkora Schumi rajongó vagyok... 
-
ToBeY
nagyúr
Fisichella megcsinálta Lonzinak és Rönónak a tutit...

-
spyki
tag
Na, asszem ez ennyi volt.
-
czappa
aktív tag
Hát ebben fizikó benne volt...
mod.: hmmm... lehet elhamarkodtam, de már nem törlöm ki, a visszajátszásból nem tűnik fizikó hibájának.
Szimpla verseny pech.
[Szerkesztve] -
törölt tag
ez sportszerű volt
grat rönó -
WiNZO
tag
hahaha, azt hitte rallyn van... böfffff

-
Zoza24
senior tag
hogy az a!!!!!
-
róland
veterán
Fisichella eldöntötte a VB sorsát.

-
LOTR
addikt
hihetetlen

-
kew
senior tag
hi!
lehet vhol online nézni a futamot?
thx -
e.vid
senior tag
digitális partvis módszer - by Palik

-
törölt tag
Ms nagyon nyomja
-
Zoza24
senior tag
kíváncsi vagyok,hogy Schumi meddig marad majd kint mert ugye ő nem fogyasztotta az üzemanyagot

-
-
deter
aktív tag
szerk: siet az órám.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
mikó kezd a futam?
-
Robi_73
őstag
Megint hamarabb kezdett az RTL KLUB.

Go Michael Schumacher !![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
na végre indul az utcsó felvonás
go MS
tényleg mi lesz akkor ha Alonsó kiesik és az utólsó körben Massa az 1. Schumi a 2.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
[link]
Egyébként ez az egész azért lehet ilyen keserű mert szvsz összefolyik a 2004-es és a 2005-ös év a rajongóknak,
szerk: sebtében a 2004 így nézett ki:
1. verseny: motorhiba
2. verseny:váltó
3. verseny: motorcsere miatti 10helyes bünti, és versenyen megint meghalt a motor.
4. verseny:motorcsere miatt 10helyes bünti.
6. verseny szimpla kiesés, nem motor hanem más technika
7. verseny:motorhiba
13.verseny:szimpla kiesés, elektronikai hiba miatt
15.verseny:motorhiba
..gondolom erre az évre ha '05-ben még jöttek a motorhibák akkor a tök kilehetett..
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Firestormhun
üzenetére
Én úgy tom összesen 4darab 10helyes rajtbüntetése volt motorhiba miatt, Suzuka-t kihagytad.

-
lacafaca
addikt
válasz
Firestormhun
üzenetére
hobizoli nevében is 
-
Firestormhun
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére

2005:
Imola: Raikkonen: verseny közben féltengely hiba. Biztos annyira csapatta az autót, hogy emiatt széttört. Anyaghiba kizárva.
Első 9 versenyen ennyi meghibásodás.
Franciaország, Magny-Cours: Kimi annyira nyomatja szabadedzésen is a vasat, hogy már 7 kör után szét tudta hajtani az első hétvégés motort. S erről ténnyleg nem a Merci tehet, hogy 7 kör után limitált fordulatszám mellett tönkremegy.
Nagy-Britannia, Silverstone: Ismét szabadedzéses eset. Ezúttal az olajpumpát hajtotta szét.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hockenheim: Finn srác olyan hevesen váltogatott, hogy szét ment a hidraulika.
Monza: Szabadedzésen ismét alkotott, s széthajtotta az első hétvégés motor szelepjeit.
Kimi ''téglaláb'' Raikkonen.
mg: -
lacafaca
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
na és ugye szerinted sem egy lanyha pöcs kellett volna sumi helyére......
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Motion_Blur
félisten
mi lesz veled holnaptól, ha nem tudsz kire alapozni kötözködni? gyorsan kéne keresni egy újabb ördögöt
''tehát nyugodtan vissza lehet jönni a pályára és 45 fokban átautókázni rajta, mert ezért senkit nem büntettek még meg''
Mivel jobbos kanyar jött, azt ideálisan külső ívről (tehát balról) kell kezdeni, azért kellett 45 fokban ''átkacsáznia''. Védte a pozícióját, Hill lehetetlen helyen akart beszúrni.
[Szerkesztve] -
-
biker
nagyúr
mindíg megfogadom, hogy nem írok inkább, csak mindíg elfelejtem...
kéne egy ilyen opció a beállításokhoz, hogy ''ebbe a topikba nem akarok írni''
-
lacafaca
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
és szerinted akkor ez azt bizonyítja hogy kimi hajtja szét? és az elmúlt években amikor rendben volt a merci akkor hányszor fosta el magát?
akkor istenítette mindenki hogy tisztán mint hakki....ő az etalon a fiatalok között....na de majd minden kiderül márciustól. reszkess ágaskodó ló ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
biker
nagyúr
jajj, köszönöm, akkor most már értem.
tehát nyugodtan vissza lehet jönni a pályára és 45 fokban átautókázni rajta, mert ezért senkit nem büntettek még meg
Hill csak bepiált vagy bepárásodott a sisakja, azért kacsázott Sumi mögött, és nem a fékezés és kormányzás okozta.
---
báj dö véj mi lesz veletek holnaptól, ha nem tudtok kire alapozni kötözködni? gyorsan kéne keresni egy újabb istent
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz
lacafaca
üzenetére
2005:
Montoya alatt is megfosott 3-szor az autó. Magny-Cours, Hungaroring, Kína.
Kimi alatt versenyen kétszer füstölt el a motor: Imolában, és Hockenheimben. Viszont sok 10 rajthelyes büntije volt, mert vagy pénteken, vagy szombaton szinte minden 2. második versenyen megállt a vas, ebből 3x lett motorcsere
(Magny-Cours, Silverstone, Monza)
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
lacafaca
üzenetére
Ezt már annyiszor megbeszéltük, nyilván annak is oka van hogy Alonso alatt meg Schumi alatt in Prinzip nem esik szét az autó. Kimi alatt meg igen, és mivel asszem feltételezhető hogy a Mclarennél is ugyanolyan képességű emberek dolgoznak mint máshol, Kimiről feltételezhető ugyanolyan jól vezet autót mint a fent említett két pilóta, akkor belép egy 3. faktor hogy a pilóta hogy tudja motiválni a csapatát, Alonosnál ez 2-3évig rendbevolt, Schuminél12-13évig. Ezért tudott ottlenni az élen ennyi ideig.
Ugyanakkor ki fog derülni minden gyorsan, jövő évtől, ha a Mclaren hiretelen megtáltosodik és megbízatóan gyors lesz akkor eggyértelműen Alonsonak lesz köszönhető. Nem szeretem őt, de ha így lesz akkor fejethajtok előtte.
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

szegeny sumi, nem igy kell kikapni, de azert hajra, csak pontot szerez talan.

mg: