- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Aktív témák
-
e-biza
őstag
1: Zsoltika ne üljön versenyautoba. Lejárat minket, aki 3mp-el gyengébb körönként a minardiknál az inkább ne üljön volán mögé. Zsoltika aranyos kedves de maradjon ki szerintem ebböl.
2: Sumival nem nyeretik meg, Sumi jo pilota ezt be kell látni. Ettöl még jo pilota Montoya (agressziv), Alonso, Raikonnen is. Alonsot leszámitva mind3 vb esélyes, mivel mind3 kocsija elég jo :) tehát nem lehet azt mondani,hogy a Sumi csak azért nyert mert jo a kocsija. Valoszinüleg nem -csak- ezért döntött meg ennyi rekordot.
3: lesz pár modositás ha jol olvastam, valami olyasmi,hogy szombaton lesz a pénteki idömérö, söt, állitolag 2005 -töl várhato hogy d.u. lesznek a versenyek.
4: A kerékproblémát nem értem, miért életveszélyes? Szerintem nem gond,hogy a maximális méretet a verseny után is be kell tartani, mert csinálnak egy 269mm széles gumit és az kiszélesedik 290mm -re akkor azért az nem fair, rontja a verseny élvezetét.
5: nem tudom ;] biztos jo lesz a 2004 is
Aktív témák
- iPhone topik
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Facebook és Messenger
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest