- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
Aktív témák
-
rogers
aktív tag
Csak én látom így? Mit szóltok?
Ez a szezon az eddigi legfurább amit évek óta láttam. Nekem az egész olyan megrendezettnek tűnik. Mi is volt eddig? Jött a Ferrari az elején és kicsit bukdácsolt. A sajtó nekiesett, hogy hű, meg há, meg minden. Aztán feltámadtak és bezsebeltek egy vagon pontot. Most megint egy mélyponton vannak, de persze még vezetnek. Nem lennék meglepve, ha megint feltámadnának.
Az az érzésem mintha a Forma-1 ura leszólt volna, hogy ''nem baj, ha nyertek Ferrarisok idén is, csak maradjon izgalom is, különben irgumburgum lesz.'' Mintha arról lenne szó, hogy időnként direkt visszafognák magukat, hogy maradjon vmi a szezonból, az izgalmakból... Mertugye a szponzorok a nézettségre mennek, a tavalyi évből pedig látszott, hogyha nincs izgalom drámaian esik a nézettség...
A pénz pedig a szponzorokból van. Mert ez inkább üzlet és csak aztán verseny.
Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest