- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Zsiba
senior tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
''...a Baumgartner meg egy nyálcsorgató ficsúr, akit apuci befizetettet a nagyok gokartjára...''
Azért ez kicsit durva! Ha én ilyet mondanék róla, biztos az irigység beszélne belőlem. Sajnos az van, hogy aki ebben a sportban akar érvényesülni, annak jó anyagi háttér és támogatás kell. Mit gondolsz, akik ma Formula 1-ben vannak (voltak) nem apuka pénzéből jutottak odáig (Prost, Senna, Schumacher, Montoya)??? Egyikük sem szegény családba született. Arról meg, hogy Baumgartner ilyen körülmények közé született arról igazán nem tehet. Ha lehetőségem lenne rá én is kihasználnám. Azért meg nem kellene így viszonyulni hozzá. Inkább örülni kellene, hogy valaki eljutott idáig és szurkolni neki. Az más kérdés, hogy mennyire tehetséges és mire viheti, de mindenesetre nem csak fekszik valami munka is mögötte, nem csak apuka pénze...
Na, bocs de e mellett valahogy nem tudtam elmenni szó nélkül... :D
Aktív témák
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- Ruckus ZoneFlex 7363 - Access point - hozzáférési pont - Több db
- Gigabyte RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest