- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A jövő számítógépei
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
válasz nchelp #11706 üzenetére
A 10es fanucnál mi elakadtunk, újabbak nem jöttek, nekem azon is kb. ugyan az volt, nem éreztem gyorsabbnak. Oké, nct-n ha két azonos billentyűt ütsz, csak az első fogja bevenni
Elhiszem én hogy jobb, de ez az nct sem lenne rossz, ha jó lenne akkor hagyjuk meg oda, ahová csak korrekciózni kell az a pár gombMellesleg csak úgy kíváncsiságból, Mo-on milyen gépeket lehet újonnan venni? Árakat esetleg tud valaki?
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
Új hozzászólás Aktív témák
● nem beszélgetős OFF topic!
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest