- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Az Oracle hack
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lezso6 #48500 üzenetére
Kicsit kutattam még.
Van egy Total Mesterkurzus videó (időzítettem), ez alapján ha C3 olajat raksz A5/B5 helyére (ahogy nálam sikerült), akkor habár működni fog, de a motor szétnyírja az olajat és megeszi.
Viszont esetemben az A5/B5 szabvány nem létezett még 2002-ben, amikor az autóm kigurult a gyárból, szóval ez nem jó kiindulópont. Az autóm kézikönyve szerint ugye Ford WSS-M2C913-B szabvány kell, de ha az nincs, akkor ACEA szabvány szerinti A1/B1 vagy A3/B3 mehet bele. A C3 szabvány meg az utóbbihoz elég közel áll, szóval eszerint nem lesz gond. Olajfogyasztásra azért figyelni fogok...
-
erdey_a
addikt
válasz
lezso6 #48500 üzenetére
én - mondom én - nem cserélném azonnal. egy ACEA C3 olaj elviekben tud mindent, amit egy A5/B5 olaj, csak "védi" a nálad nem létező dízel részecskeszűrőt. És mivel dízel autókhoz fejlesztették, soha senki nem is akarta benzineshez minősíteni.
Egy évet - pláne kis futással - szerintem gond nélkül elmehet, de a nyugalom lehet hogy megér pár tízezret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest