Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• diablo1984

veterán

megvolt a nyaralás(Görögbe, oda-vissza 2500km, 4 személy+csomagok) a Kugával(2024, 1,5 ecoboost), nem lepett meg, hogy minden hiba nélkül lehozta az utat, átlagos fogyasztáson 7,2l/100km lett, és mindenhol a max megengedettel hasítva Szerbián és Macedónián át. Menni szeret, ha 130nál tapostam egy padlót is tudott gyorsulni, hirtelen felt volt 170-en(ritkán kellett gyorsan és sokat előzni).
    Az biztos, hogy a csomagok kanyarban tudták csavarni a seggét az autónak, de bírta a futómű.
    Haladva nem volt gond a kényelemmel(alap, bőr ülések), de dugóban araszolva(volt a határon benne részünk 1-4-7 óra is), na akkor már fáradtan minden is tudott benne fájni.
    Görögben az utcán kellett parkolni, valami sügér érintőre vette a jobbos tükrőmet, de a paszta lehozta szépen a fekete csíkot a tükör házáról.
    Határozottan tetszik az autó, se víz, se olaj, semmi sem kopott belőle(8500km-nél nem is illene), egy valami volt fura, az az, hogy mikor a határon araszoltunk a start-stoppal mikor sűrűn indítgatta magát, mintha a kettőstömegű néha hangot adott volna fémesen csattant(csak indításkor és azt sem mindig), de erre az lett a gyógyír, hogy a 4 órás dugóban nem állítottam le, 37 fokban úgyis megfőttünk volna klíma nélkül, vissza a 7 órás hazai határon araszolásnál viszont mindig leállítottam(akkor érdekes nem csinálta), ablakok lehúzva(szél volt és 27fok, bírható). Valszeg a start-stop annyira hirtelen megcsapja a motort, hogy abban csattan valami, passz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés