Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin

nagyúr

Sziasztok kisegítenétek infokkal ? :B

Azt észlelem hála a free starternek, hogy hamar bedob meccsre, de mennyire aktív a közösség, stabil a playerbase ?

A starterrel a Samurájokat kezdtem, nagyon bejön a botost leszámítva mind a három alap karakter. De sokallom a 8k Steelt, ha megveszem a Goldot vagy a rendeset, akkor oda átvihetem az eddigi eredményeim ? (Kensei 22, Orochi 18, Shoguki 10 + Kenseire a cuccok és azt a cirka ~5k Steelt amit szedtem) :F

Ha megveszem olcsóbbak lennének a non season hősök gondolom, 500 steelt ha jól láttam. A Season hősök maradnának 15k-ért ?

Láttam jön az új kieg ezért kérdezem, mennyire van "elfelejtve" a játék odafent ? Későn szállnék be ? Divisionbe is sikerült az utolsó évre beszállnom kb...

Előre is köszi a fejtágítást, tuti lesznek még hülyeségeim, de nagyon bejön a harcrendszer végre nem valami tíz perc alatt megtanulom a metát és csak csépelek. Csalókat se észleltem az elmúlt nyolc órában az említett cím után felüdülés! Bár néha szétkaptak de nagyon egyesek, a Szamuráj DLC-sek közül a két tőrös, bandázsolt fejű, neve nem ugrik be de nagyon nem szeressem karakter. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák