Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Doviziozo
üzenetére
Sportolni kell, először valami lazábbat
De legelőször étrendváltás izibe!
Nem fogyókúra, dehogy: életmódváltás. Ez a topik is azzal indult.
Én ennyit mondok - azzal ekvivalensen: Norbi Update!
(Nem fikázni, ez egy tök egyszerű étrend, ami elég laza, és tutira használ, s egyáltalán nem kúra szerű, hogy aztán egy hónap múlva abbahagyod, hogy visszahízd a leadott 4-5 kilódat, sőt még egy kis ráadást...) Na és emellett lehet mozogni mindenfélét, de csak óvatosan, amennyire bírja az ember. (Egy év alatt mondjuk csodákra lehet képes bárki. Én 4 hónapja kajálok eszerint, és tök jól érzem magam - sokkal jobban mint azelőtt -, és 10-11kg háj huss...!
)
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem fogyókúra, dehogy: életmódváltás. Ez a topik is azzal indult.
Én ennyit mondok - azzal ekvivalensen: Norbi Update!
(Nem fikázni, ez egy tök egyszerű étrend, ami elég laza, és tutira használ, s egyáltalán nem kúra szerű, hogy aztán egy hónap múlva abbahagyod, hogy visszahízd a leadott 4-5 kilódat, sőt még egy kis ráadást...) Na és emellett lehet mozogni mindenfélét, de csak óvatosan, amennyire bírja az ember. (Egy év alatt mondjuk csodákra lehet képes bárki. Én 4 hónapja kajálok eszerint, és tök jól érzem magam - sokkal jobban mint azelőtt -, és 10-11kg háj huss...!
)