Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bethesda kórház
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Mikor az ember súlyzózik, bedurrannak az izmai, telemennek vérrel, az egész testhőmérséklete megemelkedik. Ebben az állapotban rengeteg kalóriát éget el az izomzat és még jóval edzés után is nagyobb fogyasztású üzemmódban dolgozik a szervezet. Simán kardióval ilyen eredményt nem tudsz elérni, mert nem durrannak be az izmok.
Gonoszkodni lehet, az már úgyis a múlt, nem érdekel túlzottan. Örülök neki hogy még 18 évesen ''magamhoz tértem'' és nem vártam vele még 10 évet... (Az elhízásomnak sem én voltam egyedüli oka, sőt, inkább drága jó szüleim, akik képesek voltak egy fejlődő szervezettel két pofára zabáltatni a szóját mert azt hitték hogy egészséges -> csak épp megemelte az ösztrogén szintem pont fejlődő korban és pillanatok alatt felhíztam mint egy malacka, bravó).
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest