Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
bullseye
addikt
nekem is választ lécci-lécci!
-
bullseye
addikt
na itt az idő, hogy újra lehülyézzenek

szóval ki milyen fehérjeitalt ajánl és miért (ha jól emlékszem a többség az Ana Whey csokisra szavazott legutóbb). És mi lenni vanni zsírégetőkkel? bb.hu oldalán csak csoporttípusból annyi van, hogy elveszek benne... -
bullseye
addikt
mintha az csak úgy ripsz-ropsz menne nekem!
amúgy persze van saját tippem, miszerint a hamburgernél nagyjából bármi jobb (a kínaiban már nem vagyok biztos), és a szénhidrát hiánya is jó dolog, de szeretem a hozzáértők tanácsát kikérni, ahelyett, hogy logikáznék egy olyan témakörben, amit alíg ismerek... -
bullseye
addikt
ha mán fellendült a totyik, itt az ideje őjra felvetnem:
sima, nemgyúrós életvitelhez is jók ezek a fehérjeturmixok étkezés helyett? Mert reggel ált. nincs itthon semmi, így inkább munkába menet eszem valami egészségtelenebbet (szendvics, burger, kínai, ami szembejön). e helyett jó lenne a turmix, ha nem ihatatlan, meg ha ki is tölt ebédig.
amúgy ezek tejes vagy vizes dolgok? (mán csak az itteni tejellenes lobbi miatt vetődött fel) -
bullseye
addikt
séta... nyáron nekem az is túl intenzív néha, ha fekszem, de működik az agyam!
amúgy épp most néztem ki egy egész helyes cangát, ami legalább közel van, úgyhogy max elviszem a hátamon hazáig...
a lépcsőzőt már beírtam anno, hogy pontosan milyen Kettler, de vacilálok erősen, mert ezek szerint, ha kinövöm a bicajt, akkor jó lesz az... addig meg elvan szétszedve... ellenben kölcsönadhatom. -
bullseye
addikt
affene, akkor kénytelen leszek saját agyból választani? tuti megszívom...
meg vannak gügye kérdések is: pl. fekvő és sima canga között mi a különbség (előbbi gondolom kényelmesebb...), hát a spiner? lehet azzal alapozni is, és csak utána spinni? és főleg mi jobb, egy elitebb mágnesfékes, vagy egy kevésbé neves ergométer? -
bullseye
addikt
ha jól sejtem, hogy Agyzúzó és a bb.hu között van némi összefüggés, akkor visszagyühetne már a nyaralásból, mert cangát akarok...
-
bullseye
addikt
de akkor már tisztázzunk valami, ha úgyis belepofáztam, mert legutóbb nem volt elég egyértelmű:
sima, nemgyúrós életvitelhez is jók ezek a fehérjeturmixok étkezés helyett? Mert reggel ált. nincs itthon semmi, így inkább menet közben eszem valami egészségtelenebbet. e helyett jó lenne a turmix, ha nem ihatatlan, meg ha ki is tölt ebédig. -
bullseye
addikt
esetleg cserélhetnénk amíg nekem ez kell, neked meg a lépcső. Kettő együtt mrá úgysem férne el nálam...
az valami ilyesmi Bővebben: link -
bullseye
addikt
na akkor csekkolnám a tudományom, amit itt szedtem össze.
Van nekem egy bazi lépcsőzőgépem, amivel tüdőre gyúrok néha, nem sok eredménnyel. Mivel 1 perc alatt felmegy 150-re a pulzusom (mondjuk alapból állva kb. 90), fogyásra akkor se érne semmit, ha nem halnék bele 3-4 perc alatt.
Viszont ha ehelyett szoba bicajom lenne, amin simán eltekergetek filmnézőcske közben 1-2 órát 120-as pulzus környékén, az ellenben hatna, a tüdőmet meg javítaná, hogy nincs pluszsúly amit cipelek...
igazam van ezzel? -
bullseye
addikt
legyetek már szívesek hosszan elvitázni arról, hogy nekem a negyedik emeleten milyen eséllyel van kertem, amiben gyümölcsöt termelek, ami vidéken amúgy elsőrangú, de a városba már méregdrága vízízű szarként érkezik.
Előre is kösz! Cserébe majd írok arról, hogy a filmekben látott átlagamerikai hány embert öl meg évente, és akkor hogy maradhatott fent a populáció a marslakóknak hála. Mert szerintem az is naaaaagyon érdekes! -
bullseye
addikt
BB.hu BMR kalkulátora mennyire megbízható?
Mert a potom 125 kilómra fizikai aktivitás nélkül is 2500-at ad, a szinte nulla aktivitásomra meg még kb. egy ezrest. Na most akkor 3100-3200 körül kéne belőnöm az egészséges fogyáshoz magam, de ez baromi soknak tűnik...
ha esetleg színizom testsúlyra értik, akkor meg mi lehet az én valósom, mert rühelleném, ha átállnék egy olyan étrendre, ami kevésbé káros, de ugyanúgy hízlal... -
bullseye
addikt
válasz
Agyzuzo
üzenetére
megtennéd (igen, tudom, miért pont mással dolgoztatok, de úgy tűnik eléggé értesz hozzá), hogy indítasz egy fogyókúra light topikot, ahol az első diétatípus alapján, de átlagembernek is megfelelő étrendet javasolsz?
Mert - no offense, de - amiket itt olvasok (tej ne, gyümölcs csak délig, 6 után rizs se, meg semmise csak zőcség) nekem kissé fasisztoid de minimum önsanyargató-mazochista dolgoknak tűnnek. OK van aki ezt is nagyon élvezi, de ha nekem csak az a két lehetőségem van, hogy 125kg vagy kajacölibátus, hát tuti az előbbit választom... és majd jól a ti lelketeken száradok!
Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest