Hirdetés

Aktív témák

• Cathfaern

nagyúr

Nos, én szokás szerint a szerencse következtében fogytam le :) Történt ugyanis, hogy mindig elfelejtettem megenni a tízóraim iskolába, így egy idő után nem vittem magammal. Enni menzán ettem (odaillő hatalmas adagokat ;)), és meguntam a buszozást, ugyanis megváltoztatták a menetrendet, így pont lekéstem a ''pont jó'' buszt, így kb. fél óra alatt értem haza - mint amennyi idő alatt gyalog is hazaérek. Szóval mindezek kvázi tudattalan változtatások voltak, viszont bejött: fél év alatt lefogytam legalább 15 kilót, de inkább 20-at (nem tudom pontosan, mert az elején nem mértem mennyi vagyok). Persze ehhez hozzájárult az is, hogy nem vagyok az a zabálós típus, ráadásul épp akkoriban szoktattam le magam a nassolásról, de ez utóbbit leszámítva teljesen magától jött a az egész, szóval szerencsém volt, mert ezeket magamtól biztos nem tudtam volna megcsinálni.

Egyébként még régebben próbálkoztam az ásványvízzel, eleinte egész jól bírtam, de kb. 2 hét után már képtelen voltam meginni :( Inkább nem is ittam semmit. Akkor úgy döntöttem, hogy ez azért nem feltétlenül jó ötlet :U

Aktív témák

Hirdetés