Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nos, én szokás szerint a szerencse következtében fogytam le
Történt ugyanis, hogy mindig elfelejtettem megenni a tízóraim iskolába, így egy idő után nem vittem magammal. Enni menzán ettem (odaillő hatalmas adagokat
), és meguntam a buszozást, ugyanis megváltoztatták a menetrendet, így pont lekéstem a ''pont jó'' buszt, így kb. fél óra alatt értem haza - mint amennyi idő alatt gyalog is hazaérek. Szóval mindezek kvázi tudattalan változtatások voltak, viszont bejött: fél év alatt lefogytam legalább 15 kilót, de inkább 20-at (nem tudom pontosan, mert az elején nem mértem mennyi vagyok). Persze ehhez hozzájárult az is, hogy nem vagyok az a zabálós típus, ráadásul épp akkoriban szoktattam le magam a nassolásról, de ez utóbbit leszámítva teljesen magától jött a az egész, szóval szerencsém volt, mert ezeket magamtól biztos nem tudtam volna megcsinálni.
Egyébként még régebben próbálkoztam az ásványvízzel, eleinte egész jól bírtam, de kb. 2 hét után már képtelen voltam meginni
Inkább nem is ittam semmit. Akkor úgy döntöttem, hogy ez azért nem feltétlenül jó ötlet 
Aktív témák
Hirdetés
- nVidia tulajok OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- BestBuy ruhás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arc Raiders
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Történt ugyanis, hogy mindig elfelejtettem megenni a tízóraim iskolába, így egy idő után nem vittem magammal. Enni menzán ettem (odaillő hatalmas adagokat
), és meguntam a buszozást, ugyanis megváltoztatták a menetrendet, így pont lekéstem a ''pont jó'' buszt, így kb. fél óra alatt értem haza - mint amennyi idő alatt gyalog is hazaérek. Szóval mindezek kvázi tudattalan változtatások voltak, viszont bejött: fél év alatt lefogytam legalább 15 kilót, de inkább 20-at (nem tudom pontosan, mert az elején nem mértem mennyi vagyok). Persze ehhez hozzájárult az is, hogy nem vagyok az a zabálós típus, ráadásul épp akkoriban szoktattam le magam a nassolásról, de ez utóbbit leszámítva teljesen magától jött a az egész, szóval szerencsém volt, mert ezeket magamtól biztos nem tudtam volna megcsinálni.
Inkább nem is ittam semmit. Akkor úgy döntöttem, hogy ez azért nem feltétlenül jó ötlet