Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
ez kéééééész

[link]![[kép] [kép]](http://www.ggzidane.com/images/zidane80.gif)
-
Integra
titán
[link]
a gyökér brigád!!!![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/0607/sport/kommentatorok.jpg)
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nem valószínű mert a palik - rtl - hungaroring sport rt bermuda háromszög túl erős már..
-
Integra
titán
válasz
fokukac
üzenetére
azt mondták hogy az 08-as eb-ről mindössze 4 meccset fognak átadni a valamelyik sport csatornának mert egy időre esnek. azon viszont meglepődtem hogy a bl meccseket is visszaszerezték a viasattól. bár gyanítom a viasatnak nem hozta meg a kellő nézőszámot azzal, hogy a viasat a nyílt sugárzást megszűntette
-
Integra
titán
na kérem!
mostantól 3 éven át minden bajnokok ligája, eb és valszeg a vb is visszaköltözik az m1-re. -
Integra
titán
![[kép] [kép]](http://www.cableforum.co.uk/board/images/smilies/redcard.gif)
-
Integra
titán
a nyilatkozat háború elkezdődött

[link] -
Integra
titán
annál hosszabb azért, mert sajnos biztosra veszem hogy nem olvasnád el azt a pár sort pompi linkjében, csak a download gombot keresnéd azonnal.
aztán jönne a többi hogy mit és hogyan, pedig oda van írva. szóval újra se kell leírni.
ha pedig nem ezt csinálnád, hanem tényleg elolvastad volna, akkor nem írtál volna már azóta 5 hszt hogy ki mit írhatott volna neked.
egyszerű vagy mint az 1x1, avagy hogy működik az emberi psziché
-
Integra
titán
erre mondja az amcsi, hogy ''you're a real pain in the ass''

[link]
ide átmész és olvasol két percet. használod a linket amit pompi megadott, meg az angol nyelvtudásod és tanulsz, nem olyan nehéz hidd el.
csak vigyázz nehogy aztán ráérezz az ff miért veri lazán az ie-t....
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
senki nem tudhatja hogy mit mondott materazzi.
ha zidane arra ugrik, hogy valaki szídja az arany színű cipőjét és ezt jegyzi meg neki, hogy milyen hányadék az arany cipellője, akkor azért fejelt bele. ha azért mert anyázott vagy más, akkor meg azért. nem az a lényeg hogy mit mondott, hanem az, hogy az, amit mondott, az zidane véknyába talált, méghozzá telibe. ennyi.
ember így nem megy neki a másiknak egy szimpla beszólásra.
ez egyszerű ember ismeret és pszichológia, nincsen ebben semmi húde érthetetlen.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
nekem is az első gondolatom az volt tegnap este, miután kihajították zidane-t, meg lenyugodtunk, hogy akkor most tudjuk meg ugyan mit nyomott materazzi, mert hogy valami durvát szólhatott be és bizony szánt széndékkal az is biztos...
és az a materazzi lerúgásos videó is megteszi a magáét.
ugyanúgy mint ahogy céronaldó is ott vigyorgott mikor rúnit kizavarták.
hiába, focistáknak nem osztottak túl sok intelligenciát
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Boxer001
üzenetére
ááááááá,
ő annyit mondott, hogy ha ott vagy a pályán és a téged fogó ember x órája szekál és beszólogat minden féle kellemeset, és tudja rólad amúgy is hogy mondjuk heves temperamentumod van, akkor lehet hogy jó eséllyel szekál. ahogy materazzinak be is jött.
nem mondott erdoke se többet se kevesebbet, ennyit.
ami természetesen nem menti fel zizut, de azért megnéznélek meddíg bírnád ha én melletted nyomnám a dumát meg még beszólnék anyádra, apádra, származásodra pár cifrát... tök mindegy,csak valamire ami érzékenyen érint, érted..
valszeg pont leszarod és még csak véletlenül se jönnél nekem
[Szerkesztve] -
Integra
titán
ooops
![[kép] [kép]](http://imgfrm.index.hu/imgfrm/5/8/9/8/BIG_0001725898.jpg)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
szinte már látom ahogy ellepik a poénok counter strike source szervereket majd

-
Integra
titán
![[kép] [kép]](http://imagesocket.com/images/zidane29b.gif)
-
Integra
titán
válasz
raszputyin
üzenetére
nekem nincsen kedvenc csapatom, én focit akarok látni. mindegyik amelyik ilyet csinál megérdemli a pirosat és elkell zavarni jó messzire egy időre hogy gondolkodjon azon hogy ilyen húzásnak van e helye a pályán, legyen bármekkora klasszis vagy egy utolsó porbafingó lúzer..
-
Integra
titán
válasz
raszputyin
üzenetére
''Nemcsak nagy futballista, hanem igazi sportember,''
mint azt ma este is bemutatta, igaz?
az a baj, hogy tényleg az egyik legjobb volt, de ezzel a húzással elég sokat rontott a dolgon. -
Integra
titán
nah, most értem haza.
hááááát, én akkorát csalódtam zidane-ban, egyszerűen nem értem miért nem tudott uralkodni magán, ez egy akkora elképesztő ostobaság volt
mondjuk kíváncsi lennék materazzi mit mondhatott neki, de ez egyszerűen megengedhetetlen, én nem is értem..
hazafelé meg részeg magyar újfasisztákkal volt tele a metro, tutti avanti benito mussoliniztek, vesszen trianonoztak, kurvanyáztak hagy ne folytassam, egyszerűen szomorú..
nem kevésbé az, ahogy olvasom ebben a topikban is mi lett a vége..
[Szerkesztve] -
Integra
titán
na most aztán nemtom kinek drukkoljak.
az olaszok mintha összeszedték volna magukat, de a franciáktól herótom van, még a sípályáikon is, de baszódjanak meg, val d'eseire azért nagyon frankó pályarendszer...
azért még kapják be..
csak zizunak tudok drukkolni, bartez remélem ma benyel legalább egy blamázsgólt.
tottinak sem ártana valami szépet csinálnia végre.
gátúszó meg csörtessen!!
el is indultam be a faluba meccset nézni
-
Integra
titán
szkolári mester csúnyán bebukta a tegnapi napot.
először is szegény gomest az elején indítani kellett volna, figo is hiányzott és ha kispadozza céronaldót, aki pirost érdemelt volna már a folyamatos hanyattvágódásai miatt, még akár más is lehetett volna az eredmény... -
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
most már az olaszokban reménykedem én is..
-
Integra
titán
jó nagy ótvar meccs volt ez a tegnapi is

remélem a maradék kettő csak szép lesz és érdemes lesz megnézni is -
Integra
titán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
wow, köszi!

-
Integra
titán
én meg mivel sprechen deutsch, evidens hogy a zdf-en nézem a meccseket.
és még csak 40 évesnek sem kell lennem hozzá
egyébként meg nemtom mit hisztiztek, mindenki egyetért abban hogy hajdúbétől eltekintve az összes kommentátor és ''szakkommentátor'' buta sötét seggszőr
[Szerkesztve] -
Integra
titán
vért akarok látni! vééééért!!

-
Integra
titán
nézd, szerintem is nagyobb tehetség mint rúni, sőt, a kettő közül ő a tehetség, rúni meg inkább egy tehénpásztor, de ettő céronaldo is egy hisztis seggfej, akinek lekéne zavarni pár pofont, meg elkéne küldeni picit kétkezi munkára, füvet nyírni meg felszolgálni, autót mosni, olyan melókat, ahol lekéne nyelnie mások viselkedését egy szó nélkül.
az itt nyújtott teljesítményük alapján pedig ugyanaz a kategória voltak
céronaldó ezen még javíthat. -
Integra
titán
válasz
Liberator
üzenetére
nem tudom hogy lehetne megcsinálni, mikor egy nyamvadt uszodát sem lehet felépíteni, mert az egyik csakazért is keresztbe rak a másiknak és valami fűcsomóra hivatkoznak vén csoffadt csokkerek, akiknek már rég alulról kéne szagolni azt a fűcsomót amire hivatkozva szopatják a másikat....
-
Integra
titán
egyik kutya másik eb, avagy egy vagy két hülyével több, annyira mindegy már

[link] -
Integra
titán
ezt gondolom én is valahol, mert rohadt jó focista. de amúgy a franciák inkább sztrájkoljanak meg utakat zárjanak le, meg parasztfelkelés miegyébb...

de mindegy, nekem már kihullott mindenki kb akit szerettem volna hogy bejusson, akiket meg nem, azok meg bukdácsolva meg bírósbesegtíve itt vannak
[Szerkesztve] -
Integra
titán
végre mennek haza az angolok!
viszont a brazilok is sajnos, de még sajnosabb azt kell írjam, teljesen jogosan és megérdemelten nyertek a franciák...
remélem portugálok megállítják őket.
mert ha nem...
nem hittem volna, hogy a németeknek fogok a végén drukkolni

-
Integra
titán
tegnapi meccsek.
asszem a németek megérdemelten nyertek, ráadásul ők akció gólt lőttek.
70ezer német szurkoló előtt pedig 11est kihagyni, nem tudom hibáztatni őket.
bizony nagyon felszívták magukat.
maradona meg kb meghalt a lelátón.
másik meccs.
az ukránokat még az ág is húzta, hihetetlen.. ettől függetlenül így kellett volna az első meccstől játszaniuk. az is üdítő volt, hogy az olaszok végre valami foci félét mutattak.
már csak brazíliában bízhatok.
meg hogy a portugálok szétküldik az angolokat, de ha nem, max a brazilok majd megálljt parancsolnak nekik. -
Integra
titán
hát ez nagy zzzzzzzzzzzzzzzz első félidő volt

-
Integra
titán
hah, tevez hülyére kötényez minden németet

-
Integra
titán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
miért szólal meg az ilyen?
-
Integra
titán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
lehet hogy azt kellett volna tennie.
-
Integra
titán
Robben és van Persie nem leplezte
A németországi vb-n több esetben is az fordult elő, hogy a játékosok egymással vesztek össze, ők nem tudtak uralkodni idegeiken.
A két ifjú holland titán, Robin van Persie és Arjen Robben már a kezdettől fogva nem leplezték egymás iránti ellenszenvüket.
Már az első meccsen odáig jutottak, hogy csak akkor passzoltak egymásnak, ha elkerülhetetlen volt. Majd mindezt a sajtóval is tudatták, folyamatosan beszólogattak egymásnak, Marco van Basten kapitány pedig nem tudta megfékezni az indulatokat.
A csapatra is átragadt a rossz hangulat
Az ellentétük feltehetően az egész csapatra rányomta a bélyegét, és a portugálok elleni nyolcaddöntőn valahogy az volt az érzésünk, a többiek sincsenek túl jó viszonyban egymással, egyszersmind az egyéni érdekeiket nem képesek a csapat szolgálatába állítani.
ahogy azt megjósoltam
sok munkája lesz marconak ezzel a bagázzsal, de ha véletlenül sikerrel jár a személyiség kérdések terén akkor vb érett lesz a csapat -
Integra
titán
bákker, a dögunalmas nulla semmi játékok, de nem uncsi.
férfi ne uncsizzon már....
ugyanolyan divat a hajrá angolok mint a forza itália, mert mindkét csapat kb ugyanazt a nulla focit nyomja...
de van bekháááeeeeem, meg van malacfejű rúúúúúúúniiiiiii meg vannak jól csengő olasz nevek is ám dögivel, oszt helló
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest