Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
válasz
wolruf
üzenetére
Én általában öt évre tervezek egy konfigot, ez az összeállítás most még bikának tűnik, de öt év múlva...?

(#14339) Korcsii: Azért maradok a Skylakenél, mert jobban tuningolható, legalábbis ezt aHGY kollégától tudom, aki a Prohardver oszlopos tagja [link], nem mellesleg többszörös extrém tuning bajnok. Tehát nálam kb tízszer többet tud a témáról, így nincs más választásom, mint hinni neki.

SSD: jelenleg nulla MB-ot foglal a szim
, de legutóbb amikor minden számomra fontos cucc fent volt, akkor kb 220 giga volt, és még szerettem volna néhány dolgot felrakni. Az FS Global például zabálja a tárhelyet. Ezért döntöttem úgy, hogy inkább előre menekülök, így nagy eséllyel nem kell 3-5 évig hozzányúlnom az FS-hez (ami valójában P3D).
Meg egyébként sem úgy néz most ki a piac, hogy a közeljövőben csökkennének az árak [link].Múlt héten egyébként megrendeltem a cuccot, majd ha lesz időm beszámolok részletesebben a tapasztalataimról.
Más: lesz még a héten egy elég komoly bejelentés is a Pilots-szal kapcsolatban, csak össze kell szednem a gondolataimat. :-)
(#14340) czakof1946 Ha jól emlékszem (kb ezer éve használtam, akkor be lehet állítani, hogy milyen szerverről szedje az adatokat. Esetleg próbáld meg más szerverről. Ha az sem működik, akkor valószínű a windows tűzfal nem engedi át az adatokat, de ez most csak tipp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Diablo IV
- VGA kibeszélő offtopik
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Hobby rádiós topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, de legutóbb amikor minden számomra fontos cucc fent volt, akkor kb 220 giga volt, és még szerettem volna néhány dolgot felrakni. Az FS Global például zabálja a tárhelyet. Ezért döntöttem úgy, hogy inkább előre menekülök, így nagy eséllyel nem kell 3-5 évig hozzányúlnom az FS-hez (ami valójában P3D).