Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cypresss

senior tag

válasz wolruf #14338 üzenetére

Én általában öt évre tervezek egy konfigot, ez az összeállítás most még bikának tűnik, de öt év múlva...? :U

(#14339) Korcsii: Azért maradok a Skylakenél, mert jobban tuningolható, legalábbis ezt aHGY kollégától tudom, aki a Prohardver oszlopos tagja [link], nem mellesleg többszörös extrém tuning bajnok. Tehát nálam kb tízszer többet tud a témáról, így nincs más választásom, mint hinni neki. :K

SSD: jelenleg nulla MB-ot foglal a szim :DDD, de legutóbb amikor minden számomra fontos cucc fent volt, akkor kb 220 giga volt, és még szerettem volna néhány dolgot felrakni. Az FS Global például zabálja a tárhelyet. Ezért döntöttem úgy, hogy inkább előre menekülök, így nagy eséllyel nem kell 3-5 évig hozzányúlnom az FS-hez (ami valójában P3D).
    Meg egyébként sem úgy néz most ki a piac, hogy a közeljövőben csökkennének az árak [link].

Múlt héten egyébként megrendeltem a cuccot, majd ha lesz időm beszámolok részletesebben a tapasztalataimról.

Más: lesz még a héten egy elég komoly bejelentés is a Pilots-szal kapcsolatban, csak össze kell szednem a gondolataimat. :-)

(#14340) czakof1946 Ha jól emlékszem (kb ezer éve használtam, akkor be lehet állítani, hogy milyen szerverről szedje az adatokat. Esetleg próbáld meg más szerverről. Ha az sem működik, akkor valószínű a windows tűzfal nem engedi át az adatokat, de ez most csak tipp.

Új hozzászólás Aktív témák