Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeepDish
őstag
Ezt mar megirtam fel evvel ezelott es tesztet is csinaltam! Ma 280 GTX vs 4870 teszt volt, de kep meg nincs ! Nem sok javulas,bar azert 1920as felbontasba eleg szep csak ami kiakaszt mar megint, hogy a k...a hatterben minden full homyalos vagyis nem is annyira hatterben mar a kozelben is! Ezen nemtudok valtoztatni ! Allitolag akinek 16:9-es monitora van annal surubben jon elo, havernel 4.3 semmi gond es hihetetlen szep kepeket csinal megfelelo beallitassal es 8800gt-vel! Vkinek vmi otlet?!

-
Geryson
addikt
Nem tudom mi lesz az a proci, ami el fogja vinni a gamet. Most repkedek és egyre jobban el vagyok keresedve, Deepdish kollégának ecseteltem is korábban, hogy az első benyomáshoz képest nagyon gyenguska az eredmény. Most nem egy helyen simán lemegy 15 FPS körülre egy 8500-as, ami azért úgy sejtem nem egy rossz CPU. Amiben reménykedem, hogy a meghúzás dob majd rajta egy komolyabbat. Úgy tudom a Quad szintén nem egyértelműen csúcs választás...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest