- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChipKng
aktív tag
válasz
Geryson
üzenetére
Koszi az infot!
Tudom, hogy kicsi az eselye, de az Acceleration pack-ben vannak ilyen 'kuldetesek' azokon megyek vegig. Egesz jo kis 'tananyag'. Egyik eleme, hogy elfolyik az uzemanyag es leallnak a motorok. 94nm -re van a celpont es 35000 labrol indul a moka es az istennek se erek el a repterig.
Probaltam mar kb 150 kts-el es 177kts-el is a siklast de nem igazan jott ossze. A segitom azt mondja, hogy menjek 190kts-el de ahhoz piszok meredeken kellene 'zuhannom' es gondoltam megkerdem hatha valaki meg tudja ezt erositeni.
Egyebkent valahol azt olvastam, hogy a 800-as eleg jo skilo mutatokkal rendelkezik. Jobbal mint a Cesna.Sikerult mar amugy valakinek ezt a "Limited options" kuldetest megcsinalnia?
@hunfatal:
Koszi, leellenorzom!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Probaltam mar kb 150 kts-el es 177kts-el is a siklast de nem igazan jott ossze. A segitom azt mondja, hogy menjek 190kts-el de ahhoz piszok meredeken kellene 'zuhannom' es gondoltam megkerdem hatha valaki meg tudja ezt erositeni.