Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Szisztok. Ezen a héten kipróbáltam a vatsim-et. Használtam hozzá Servinfót, meg squawboxot. Semmi gond nem lett volna, de ez a beszélgetéses téma nem igazán megy még. Találtam egy-két oldalt, ahol leírták mit hogyan kell, de én úgy tudom, vannak itt szakértők, ezért arra szeretnék valakit kérni, hogy a rédiócsekktől a felszállásig legyen oly kedves, és írja le mit is kell mondanom pontosan.
Az hogy mondok vmit, az még csak oké lenne, de ugye nekem is mondanak vmit. Na és itt a gikszer, hogy felét nem is értem, mármint nem azért, mert nem tudok angolul, hanem mert szimplán kurva szar a hang
. Tehát ha magyarul mondaná, akkor sem érteném, mert hadar, recseg, ropog, minden baja van a toronynak, groundnak, meg úgy komplett az egész hóbelebancnak
.És hiába írom neki, hogy most kezdtem, szarik rá, beolvas egy szöveget, aminek 80%-át nem értem és olvassam neki vissza. Há hogyne
Aztá hogyan?
Vagy az a gond, hogy másik progit kellene használni? Vagy esetleg van valami amiről én nem tudok, és azért lehetnek ezek a gondok?
Ha vki tudna segíteni, azt nagyra értékelném. Köszönöm

Hali.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FIFA 16 Playstation 4
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Tehát ha magyarul mondaná, akkor sem érteném, mert hadar, recseg, ropog, minden baja van a toronynak, groundnak, meg úgy komplett az egész hóbelebancnak