Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Ezzel nem teljesen értek egyet! Egyrészt 1866-os DDR3-am van, húzva ráadásul 6 giga és keményem töltök, pedig azt hiszem a vinyók sem gyengék. Az SSD erre tuti valamit fog hozni, kizárt, hogy nem.
A legfontosabb viszont azt mondani, hogy elmúlt 7-8 év gépfejlesztése nem hozott semmit, köztük neked sem, az kemény. Ne hülyéskedj már! 3 éve kisgépzeni tudtam Balaton felett közepes grafikával, most PMDG 747-el megyek fizetős sceneryről (ELLX) fizetős sceneryre (pl. KJFK, vagy LHBP) szinte teljesen csúcsra húzott grafikával. Erre mondjam azt, hogy nem fejlődött semmit? És mivel minden hétvégén repülök online, ellenőrizhetően, azt hiszem bizonyítható, hogy masszív FS felhasználó vagyok.
A gond az nálam nem az, hogy nem fejlődött, hanem hogy még mindig van 10 és 15 FPS közötti értékem. De kb. 1 hét és mondom az adatokat, 1000%. hogy lesz változás. Valami tuti! 1.5 milla gépre? Szimulátort építettél?
Nekem olyan 3-4 kilóból megvan minden, hiszen minden régit mindig eladtam. Na, majd mesélek!Deepdish: Na, örülök, hogy az 580 már tetszik mint VGA. Remélem tényleg jobb választás mint egy 2 GPU-s kari, az lehet tényleg hiba lett volna!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- MacBook Pro 15 Mid 2015 i7 / 16GB RAM / 256GB SSD
- ÚJ ASUS GAMER ERŐMŰ PC RYZEN 7 7800X3D 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS PRIME RTX 5070 12Gb DDR7 2ÉV GAR!
- HIBÁS - Lenovo ideapad 320-15IAP
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Lenovo Thinkpad T-480s Notebook i5/16/500
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem olyan 3-4 kilóból megvan minden, hiszen minden régit mindig eladtam. Na, majd mesélek!