Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
izomhod
üzenetére
teljesen vízszintes helyzetben általában már süllyednek a gépek... azaz a műhorizonton mindig egy kicsit a nulla fölött célszerű megállni... "kalibrálni" lehet, pontosabban trim-elni, meg nem mondom mi az alapértelmezett billentyű rá, én már párszor átállítottam, illetve ez is olyan, amit érdemes a joy-ra rakni, ha még ráfér... ez annyit tesz (a valóságban), hogy leveszi a terhet a kezedről, azaz nem kell pl enyhén hátrahúzva tartani a botkormányt, hogy emelkedj, hanem úgy módosítja a szárny állását, hogy ha alaphelyzeten áll a botkormány, akkor is emelkedsz pl... de ezt be lehet állítani, hogy magától megcsinálja az FS (pontosan hogy állítgatja, azt nem tudom)...
REX: nem, először telepítened kell a kiválasztott textúrákat, ez egyszeri, viszont ha azt akarod, hogy rex generálja az időjárást, akkor menüből weather ... fly now, és akkor kijön egy ablak... ha jól tudom, be lehet állítani az FS-t, hogy automatikusan indítsa el magától, de ebben nem vagyok biztos... de persze lehet az FS saját időjárását használni, akárcsak másik programot, pl az Active Sky-t...
ingyenes mesh-ek ritkák - amúgy passz
FSX-et ismerem csak, de ha egy gép magától kezd el emelkedni, akkor az már nem teljesen ok... akkor elvileg már jóval nagyobb a sebességed, mint ami feltétlen szükséges az emelkedéshez... a nagy gépeknél olyan 150 ias környékén van általában a Vr azaz a rotate speed, amikor már hátra lehet húzni a botkormányt (hogy pontosan mennyi, az ezeregy dologtól függ, vannak hozzá szép táblázatok, de alapvetően össztömeg, flaps állás, hőmérséklet, ilyesmik)... persze ha el van állítva a trim akkor lehet soha nem száll fel...
modernebb gépeken általában a kijelzőn van egy GS 123 rész is, de ctrl+z-vel ezt is írja elvileg...
szerk: vzsolo2225 közben elég jó leírást írt... hehe, nem mondhatod, hogy nem segítünk

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest