Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Sziasztok!
Visszaolvasva megkaptam a választ, de azt a tényt, hogy az FS nem szereti az ATI -t...vagy az ATI nem szereti az FSX-et
szeretném megerősíteni.Most cseréltem egy agyontuningolt 9600GT -t egy HD5850 -re, ami nem kevéssel erősebb.
A 9600GT -vel 780/1950/1000 MHz-n, kiváló minőség+16X anizo driverből ráerőltetve, 28..35 (lim) FPS.
HD5850 -el dx9-el - programban ugyanazok a beállítások -, szintén kiváló minőség+16X anizo driverből ráerőltetve 15..25 FPS
Dx10-ben mintha kissé gyorsabb lenne (18...28 FPS), szerintem fogok még egy darabig kísérletezni...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szeretném megerősíteni.
Dx10-ben mintha kissé gyorsabb lenne (18...28 FPS), szerintem fogok még egy darabig kísérletezni...