- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
ma nevettem, amikor valahol EGLL körzetében valaki feltette a nagy kérdést (UNICOM-on): witch is better VATSIM or IVAO?
a válasz természetesen egyhangú volt, és azt hiszem ez a másik hálózaton se lett volna másképp... egyetlen indoklás volt a jópár "VATSIM" üzi mellett, hogy az kicsit profibb/komolyabb/nem-tudom-már-milyen-jelzőt-használtak... de szerintem a kérdező sem gondolta, hogy bárki is a másikat ajánlaná, hisz akkor ő is ott repülne (függetlenül attól, hogy épp melyiken kérdezte)...
Pest jó volt
csak kegyetlenül el tudom rontani az approach-ot, meg a leszállást
kicsit leestem a glide-ról, mert korán és nagyon belassítottam (túlkorrigáltam a wilco betegséget)...
gyakorlatilag x-ray lett volna belőle, de inkább kinyomtam az autobrake-t rögtön a földet érés után... nem akartam feltűnősködni
hólapátolás: szeretek havat lapátolni, de ez most értelmetlennek tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan Lenovo ip 5 Multimédiás "Kis Gamer" Laptop -30% 15,6" Brutál i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest