Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Korcsii
üzenetére
Nem is magára az FSINN-re gyanakszom, hanem tényleg inkább pl. az FSUIPC-re, ami - gondolom én - ha offline vagyok, akkor nem küld adatot sehova, valami ilyesmire gondolok most. Amúgy továbbrepültem, nemsokára Indonéziában szállok le, de mára asszem ennyi is lesz!
SB4 totál fagyott nálam és kb. 1 éve írták a fórumon, hogy nem is tudnak az ismert problémával foglalkozni. Na akkor áttértem és most FSINN, de úgy tudom sajnos mind a kettő továbbfejlesztése leállt...sucec: Saitek Pro Flight most már tökéletes. Én nyitottam neki egy fórumot, de manapság már senki nem panaszkodik, sajnos az első széria volt gáz. Csak ajánlani tudom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
SB4 totál fagyott nálam és kb. 1 éve írták a fórumon, hogy nem is tudnak az ismert problémával foglalkozni. Na akkor áttértem és most FSINN, de úgy tudom sajnos mind a kettő továbbfejlesztése leállt...