Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- norbx: Számítógép.hu
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Korcsii
üzenetére
Nem is magára az FSINN-re gyanakszom, hanem tényleg inkább pl. az FSUIPC-re, ami - gondolom én - ha offline vagyok, akkor nem küld adatot sehova, valami ilyesmire gondolok most. Amúgy továbbrepültem, nemsokára Indonéziában szállok le, de mára asszem ennyi is lesz!
SB4 totál fagyott nálam és kb. 1 éve írták a fórumon, hogy nem is tudnak az ismert problémával foglalkozni. Na akkor áttértem és most FSINN, de úgy tudom sajnos mind a kettő továbbfejlesztése leállt...sucec: Saitek Pro Flight most már tökéletes. Én nyitottam neki egy fórumot, de manapság már senki nem panaszkodik, sajnos az első széria volt gáz. Csak ajánlani tudom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung C34G55TWWP Monitor - 34", VA, 3440 x 1440, 1 ms, 165 Hz
- Eladó ASUS TUF GAMING B760M-PLUS WIFI mATX alaplap
- Eladó Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X (GV-N407SWF3OC-12GD)
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- Sony XW5000 vetítő, kalibrált, 2029-ig jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
SB4 totál fagyott nálam és kb. 1 éve írták a fórumon, hogy nem is tudnak az ismert problémával foglalkozni. Na akkor áttértem és most FSINN, de úgy tudom sajnos mind a kettő továbbfejlesztése leállt...