Hirdetés
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
válasz
Cypresss
üzenetére
Köszi a részletes választ (mindenkinek)!
Monor lehet hogy működik, bár én inkább a kisebb kanadai vagy kolumbiai reptereken próbáltam, és ott sajnos nem volt ennyire pontos. De persze azt sem tudtam hogy mit kell nekem mint pilótának csinálnom, ezért sem oda érkeztem ahová akartam. Igazából azt gondoltam hogy ha VFR repülök, az irányítás akkor is rávezet a pályára ha bejelentkezem.
"amiben szerepel, hogy TPS-t milyen magasságon és milyen irányon közelíted meg, ha elhagytad, onnan milyen vektorra fordulsz Győr VOR-ra, és így tovább"
Ezt esetleg el tudnád magyarázni hogy hogyan lehet a játékban megcsinálni? Vagy ez mindenképpen külső programmal kell megcsinálnom, a FS2020 nem tudja?
Egyébként IRL is na valaki VOR repül akkor az azt jelenti h nem kell repülési terv, mondjuk felszállsz egy Cessnával Budaörsön és leszállsz Balatonfőkajáron, adott magasságon repülve, nem kell bejelentkezni sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Garancia!
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest