- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
-
LOGOUT
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Sziasztok,
Vettem egy ilyen m2 racket [ORICO M.2 NVME SSD] Azt írta hogy alu + plastic, de mikor megjött értettem meg hogy ennek a 90%a műanyag, és csak az a kis borázott ház az alu.
Samu 2TB 970Evo-val használom, a gond az amit nem is értek, hogy először mikor bedugtam egy mac studio thunderbolt csatlakozójába usb c kábellel, rettentően melegedett, nyilván másoltam is rá, de csak pár 100GB-ot, aztán kivettem beraktam win gépbe hogy a sentinel mondjon rá valamit, de nem olvassa.
Most vissza raktam a gépbe és jelenleg nem dolgozom róla, tehát nagyon nem meleg, de az érdekelne hogy ez mennyire melegedhet fel hogy ne károsodjon, vagy itt milyen szabályok vannak?
Macen új vagyok, nem tudok egy szoftvert sem ami hőmérsékletet írna, ebben is kellene kis segítség.Illetve raktam alá egy alu lemezt, de a műanyag rész szinte egyáltalán nem melegszik át. Ha a tetejére teszem akkor viszont jelentős felületen érintkezik a bordázott résszel, ez segít?
Most kerestem egy full alu racket az [IcyBox]-tól, de nem tudom hogy ha ez is felmelegszik, akkor attól mert alu, lehet jobban hűl, de eleve normális hogy felmelegedjen?
Pl elsőre rövid 10cmes kábellel csatlakoztattam, most meg kb 25cm, ez számíthat?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest