Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

válasz Emperor_ #31396 üzenetére

"Van frissebb SSDOK, ami reményeim szerint kiolvassa az írt TB-okat."

Majd letöltöm azt is, egyelőre mivel a Windows finoman szólva sem "ready to use" állapotban van, azokat a programokat tudtam használni, ami el van mentve a HDD-re.

"Majd számolj be kérlek a garis cseréről!"

A garanciális csere eredményét majd elmesélem, mindenképpen.

Remélem, az AQUA ezúttal gyorsabb és korrektebb lesz, mint legutóbb, amikor egy gyári hibás, ~4.000 forintos háztartási kisgépet majdnem 2 hónapon keresztül vizsgálgattak, és több levelet kellett írnom nekik, mire végre visszaadták az árát!

Jut eszembe... van olyan alkalmazás, amelynek a segítségével permanens módon le tudom törölni az SSD-ről az adatokat, információkat? :F

Nem szívesen adnám úgy le garanciális javításra, hogy kiolvashatóak róla személyes információk (is).

"Az Intel progiban a Full Diagnostic Scan lefutott?"

Egyelőre csak a "Quick Diagnostic Scan"-t tudtam futtatni. Örülök, ha éppen működik.

Megjegyzem, eszközöltem egy CMOS reset-et is, visszaállt a BIOS-ban minden gyári értékre, de nem segített az "eltűnés" problémán.

Egyébként tegnap este engem is meglepett. Ráeresztettem a Windows update-eket (kivéve az idei Meltdown related fix-eket), és mivel ~1,5 GB adatról beszélünk (199 fontos, 1 ajánlott frissítés) , vagy 1 órán keresztül töltötte és telepítette őket. Ez "rekord idő"... ennyi idő alatt eddig bőven le szokott fagyni a Windows.

Hanem aztán éppen amint a végére ért a frissítések telepítésének, az "újraindítás szükséges" ablak már nem villant fel, ellenben elszállt egy BSOD-dal.

A BSOD ugyanaz volt, mint a Windows újratelepítés előtt.

Szóval valami itt nagyon nem kerek ebben a történetben... :(

"Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés