Hirdetés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
-
LOGOUT.hu
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz Emperor_ #31396 üzenetére
"Van frissebb SSDOK, ami reményeim szerint kiolvassa az írt TB-okat."
Majd letöltöm azt is, egyelőre mivel a Windows finoman szólva sem "ready to use" állapotban van, azokat a programokat tudtam használni, ami el van mentve a HDD-re.
"Majd számolj be kérlek a garis cseréről!"
A garanciális csere eredményét majd elmesélem, mindenképpen.
Remélem, az AQUA ezúttal gyorsabb és korrektebb lesz, mint legutóbb, amikor egy gyári hibás, ~4.000 forintos háztartási kisgépet majdnem 2 hónapon keresztül vizsgálgattak, és több levelet kellett írnom nekik, mire végre visszaadták az árát!
Jut eszembe... van olyan alkalmazás, amelynek a segítségével permanens módon le tudom törölni az SSD-ről az adatokat, információkat?
Nem szívesen adnám úgy le garanciális javításra, hogy kiolvashatóak róla személyes információk (is).
"Az Intel progiban a Full Diagnostic Scan lefutott?"
Egyelőre csak a "Quick Diagnostic Scan"-t tudtam futtatni. Örülök, ha éppen működik.
Megjegyzem, eszközöltem egy CMOS reset-et is, visszaállt a BIOS-ban minden gyári értékre, de nem segített az "eltűnés" problémán.
Egyébként tegnap este engem is meglepett. Ráeresztettem a Windows update-eket (kivéve az idei Meltdown related fix-eket), és mivel ~1,5 GB adatról beszélünk (199 fontos, 1 ajánlott frissítés) , vagy 1 órán keresztül töltötte és telepítette őket. Ez "rekord idő"... ennyi idő alatt eddig bőven le szokott fagyni a Windows.
Hanem aztán éppen amint a végére ért a frissítések telepítésének, az "újraindítás szükséges" ablak már nem villant fel, ellenben elszállt egy BSOD-dal.
A BSOD ugyanaz volt, mint a Windows újratelepítés előtt.
Szóval valami itt nagyon nem kerek ebben a történetben...
"Aquila non captat muscas."
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves Fórumozók!
Frissítettem az összefoglalót, valamint a topik neve is változott.
Remélem ezekkel a változásokkal itt több tapasztalat/eszme csere fog létrejönni, mivel kicsit szabadabb, lazább lehete ezentúl ez a topik.Mindenkinek további jó fórumozást!
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Hibátlan - Western Digital WD Red SA500 1TB 2.5" SATA SSD
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Bontatlan WD Black 2TB SSD Gen4x4 SN770
- 8db (DELL) Hitachi Ultrastar 7k4000 / 4TB / 7200 RPM / 64MB / 3.5" LFF / SAS2 / HUS724040ALS641
- Western Digital HDD WD3200AAJS 320GB
- WD 8TB My Book Desktop HDD USB 3.0
- Kingston SSDNow V300 2.5 240GB SATA3 SV300S37A/240G,szép állapotban 1 hónap garancia
- Seagate Firecuda 530 Heatsink 1TB - 7300/6000MB/s - Új, Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs