Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Na..elvileg kész. Még vmi?
Marvell miatt úgyfest ez a vége.
-
Laraxior
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Leírnád az én esetemre vonatkoztatva, hogy mi a jóistent kell telepítenem ahhoz hogy bekapcsolódjon a trim? Kb 20 restarton vagyok túl és millió telepítésen, de még mindig inaktív, és a csajom már filmezni akar

-
Laraxior
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
ja, most látom, hogy inaktív a trim.... hogy engedélyezzem? Tököm tele van ezzel a Marveles szarral.
-
Laraxior
titán
Megcseréltem a satakábelt, mert a winyot sikerült a sata3ra dugni... viszont megint karcsú lett az alsó sor

-
Laraxior
titán
uhh, egyszer már kínlódtam AHCI állítgatással, azt kihagyom, szerintem legyalulom az egészet, legalább megcserélem a két SSD-t
A 830asra megy a Win7, vagy Win8, majd ami éppen, a 470esre meg a Battlefield 3 
Baszki.. abban a tudatban voltam, hogy sata3ban vannak, szép kék csatik, biztos tudnak is
Semmit 
-
Laraxior
titán
Úgy tudom hogy sata3 csatiban vannak a meghajtóim. Viszont nem AHCI módban, mert nem sikerült engedélyezni, mert nem kapcsoltam be anno telepítéskor. Próbálgattuk a Win7 topikban, hogy mit lehet tenni, de reinstallt mondtak, miután kudarcba fulladt pár kísérlet a bekapcsolásra.
Nem panaszkodom a ebességre, csak feltűnt hogy az én értékeim jóval kisebbet mutatnak, de különösképpen nem foglalkoztat
szerk.: Hopp..mégsem. Két sata3 csatim van, pont azok üresek

-
Laraxior
titán
Nem kevés nekem ez egy kicsit?
Az első kép Samsung 470, 64GB-os SSD.
A második meg egy 830as Samsung, 64GB-os.Az elsőn van a Windows már több mint egy éve, a másodikat azaz az elvileg gyorsabb és jobb SSDn csak a Battlefield 3 van telepítve, köbö egy hónapja. Szerintem nem így kellene kinéznie a két eredménynek

-
Laraxior
titán
válasz
csimika
üzenetére
De gondolom ha 20%-ot mutat majd ez az érték, akkor az már nem ugyanúgy fog működni, mintha 98%-ot mutatna... gondolom én

Nem óhajtok upgradelni, mert ha döglődik betolom gariba, és tolok egy wint a 830asra ami mellette van
Csak hát nem mindegy, hogy gari idő lejárta előtt hal meg vagy utána.
Egyetlen egy windows volt rátelepítve, se reinstall, se semmi, és már több mint egy éves... csak így eladni nem nagyon lehet.

-
Laraxior
titán
Van egy 470es 64GB-os Samsung SSDm, azon van a Win7 is.
HDS szerint a működési ideje 361 nap.
Két napja leugrott a kondíciója az alap 99%ról 98%-ra.
Jelent ez valamit? Így fog meghalni? 2-3-4-5 havonta ugrik egyet lefelé az érték?
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Van egy 470-es Samsung SSDm, ezen van a rendszer. Amikor megvettem vagy két hét után lement 99%-ra a HDS szerint. Mit kell frissíteni, hogy 100-on legyen? Semmi baja nincsen, csak jó volna ha 100on látnám

Most szedtem le a Samsung SSD Magiciant, hátha ér valamit
-
Laraxior
titán
válasz
Salvador20
üzenetére
így már értem..aszittem a bekapcs gombtól..mondom kívbáncsi lennék hogy kinek tölt be onnan 20mp alatt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akkor nekem is belefér. Nekem automatikusan indul a böngészőm, addig szoktam nézni
-
Laraxior
titán
bootidőt honnan méritek? Bekapcs gomb megnyomásától kezdve egészen amíg mondjuk a böngésző be nem tölt?

-
Laraxior
titán
a régi SSDmen volt a rendszerem és ha másolgatok,ill telepítek valamit akkor az egész megáll percekre is akár. Valószínűsíthető hogy ez már a vége ugye?

mert akkor bepróbálnám a gyártói garit. Új firmware van rajta. tesztprogik nem mutatnak semmit az állapotáról. -
Laraxior
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
köszi 
-
Laraxior
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
nem jó..megint nem indul. telepítőlemezt kér. Az lehet gond hogy installnál csak az SSD volt rajta? Most van egy plusz winyo is.RootRulez: Én is úgy csináltam..le volt húzva minden.

-
Laraxior
titán
válasz
fenergie84
üzenetére
az addig oké... csak régebben amikor próbáltam sosem indult el a rendszer

-
Laraxior
titán
ha ide módban telepítettem Win7 x64-et... van rá mód hogy áttegyem valahogy ahci-be. reinstall nélkül?
már ha egyáltalán van rá szükség.. 
-
Laraxior
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
persze.. a winyot is úgy szoktam feltolni
de hát csak egyszer kell... install után. Mint javallottad ne legyen más a gépre kötve az SSDn kívül.. 
-
Laraxior
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
nemnem..valami fail-t írt ki..utána toltam restartot. Gondoltam hátha ott a gikszer hogy csak rátoltam az ssd-t és nem eleve rádugva indítottam el a gépet.
utána valami "boot..." néven ismerte fel..aztán most már úgyse. pedig ott még látta a lemezkezelő is. -
Laraxior
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
patriot ps-100 (32GB) megnézem a biost ...bár ha jól rémlik akkor ott sem látott semmit.. sőt ha rá van kötve egyszerűen megáll a boot, és egy meghajtót sem lát..

-
Laraxior
titán
Firmware-t próbáltam frissíteni a régi SSDmen... valami nem volt kóser és most nem látja a win, lemezkezelő sem..

mit lehet tenni? kuka?
-
Laraxior
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
még nincsen beüzemelve..itthoni teendőim is vannak

-
Laraxior
titán
Megérkezett a Samsung 470es SSDm

win reinstall és jövök eredménnyel
-
Laraxior
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
annyi akció hogy ez még a Norton ghost nélküli darab

én is néztem hogy mindenhol 25k a legalja, és pont itt Debrecenben van 22.2-ért
gondolkodtam is hogy kettő kellene
-
Laraxior
titán
Samsung 470 Series 64GB SATAII belső SSD meghajtó
22.200 Ft
Kapacitás: 64GB, Csatlakozás: SATAII, Méret: 2,5", Max írási sebesség: 220MB/s, Max olvasási sebesség: 250MB/s, Garancia: 36 hónapez is jónak tűnik... ez nem az új szériás Samsung?

Adata s599-es 64GB- 26k nálunk.
-
Laraxior
titán
30k körül melyik most a legjobb ár/érték arányú ssd?
nem feltétlen kell újnak lennie, de mindenképpen kapható legyen. sata3 csatim van, ha esetleg..
-
Laraxior
titán
ezek az SSDlife progik csak akkor látják az SSD-t ha azon van a win?
Mindkettővel megnéztem (amikről írtatok lejjebb) az enyémet,de egyiksem jelezte ki...
-
Laraxior
titán
Ahogy telik úgy lassul...

hogyan lehet gyorsan Win7-et telepíteni? USBről?
-
Laraxior
titán
RevoDrive mennyivel gyorsabb egy C300-as SSDnél?
Elég lassan tölt be a gép a két raid0 tömb miatt,gondoltam lecserélem egy normális gyors,de raid nélküli SSD-re
(már ha ez olyan egyáltalán)
meg szétszedem akkor a winchestereimet is a raid-tömbből és akkor nyerek vele egy csomó időt betöltésnél
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz
radi8tor
üzenetére
egy everest..mindjárt csinálom a másikat

RevoDrive vs. Raid0 vs F1 Samsung
-
Laraxior
titán
mennyire gáz ha a HDSentinel 99°C-nak írja a RevoDriveomat?
a többi winyot rendben méri
-
Laraxior
titán
SSD vs. Raptor vs. Samsung F1 (750GB)
79.7 - min - 50.4 - min - 70.7
157.5 - max - 83.4 - min - 88.5
108.7 - avg - 71.9 - min - 86.4
0.2 - acctime - 8.3 - acctime - 13.6
143.3 - burstR - 112.1 - burstR - 83.2egy kis összehasonlitás

-
Laraxior
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
de jó a link...

Aktív témák
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Marvell miatt úgyfest ez a vége.

nem jó..megint nem indul. telepítőlemezt kér. Az lehet gond hogy installnál csak az SSD volt rajta? Most van egy plusz winyo is.

![[link] [link]](http://img849.imageshack.us/img849/2030/clipboard012f.th.jpg)
![[link] [link]](http://img851.imageshack.us/img851/2586/clipboard011i.th.jpg)
![[link] [link]](http://img69.imageshack.us/img69/4205/clipboard01bsv.th.jpg)
![[link] [link]](http://img263.imageshack.us/img263/2030/clipboard012f.th.jpg)

rendszernek bőven jó