Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
Töki bácsi
aktív tag
Az a partíció a win7 telepítése közben keletkezett szándékosan az SSD-n. Eközben nem volt bekapcsolva a HDD. Viszont a HDD-n volt egy korábbi 100 megás rész, mivel még korábban azon a HDD-n volt a rendszer is. Majd ezután bekapcsoltam a HDD-t is, és a windowsban töröltem+formáztam a korábbi rendszer partíciót és közben hozzáfűztem a saját 100 MB-os részét. Valószinüleg eközben történhetett valami földöntúli dolog. Remélem meggyógyult már

-
Töki bácsi
aktív tag
Azt kifelejtettem, hogy nekem nem adtak Molex-SATA táp átalakító kábelt az SSD-hez, mivel vékony doboz kiadás. A tápomnak csak 2 db SATA csatija van, így nem tudtam működtetni egyszerre az SSD-t, a régi vinyót és a DVD írót. Emiatt a telepítéskor be sem kötve a HDD. Ezért is idegesített, hogy miért történhetett ez meg ilyen körülmények között.
-
S. Szabi
őstag
Mondjuk, a használat során nagyon gyors, és az a lényeg

Az ez előtti sima SATA II-es Corsair Force 60GB-nál érezhetően gyorsabb (Windows indulás, stb.) Bár ebben nem kicsi szerepe van chipsetnek is.
Most nézem az előbb nem írtam, hogy a jelenlegi egy Corsair Force 3 120GB (F120GB3-BK)
-
Jack@l
veterán
Van egy olyan érzésem, hogy tizedéért elő tudják állítani ezeket alapanyag/energia szinten, mint amennyiért adják
De ez csak egy igen távoli sejtés, a valóságot bizony egyszerű ember soha nem fogja megtudni.
(valamelyik gyártó épp az egychipes ssd-vel kisérletezik, elég vicces volt látni, ahogy a 2,5 colos SSD nyákon ott figyegett az 1 db kis nand bekötve a dugóba
)@northmahri: mire kell a vinyó? pendrive már nem is jó?
-
fagy53
nagyúr
Ez a dolog inkább a gyártókat érdekli és nem lesznek hülyék az önköltségi mutatóikat a nagy nyilvánosság elé tárni. Elégedjünk meg annyival, hogy jóval nagyobb profit van az SSD-n mint a HDD-n és amíg valamilyen külső tényező nem kényszeríti őket, addig ez így is marad...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Proxmox VE
- Milyen légkondit a lakásba?
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)