Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
jNk
senior tag
Szintén 830-as Samsung 64GB sata2 porton, de az alaplapon H61 chipset van.
-
félisten
Ne aggódj, nálam is kaotikus sebességértékek vannak, mióta pár hónapja letiltottam a TRIM-et. TRIM ON | TRIM OFF
(Perszer Crystal szerint minden oké...)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
fagy53
nagyúr
Ez a dolog inkább a gyártókat érdekli és nem lesznek hülyék az önköltségi mutatóikat a nagy nyilvánosság elé tárni. Elégedjünk meg annyival, hogy jóval nagyobb profit van az SSD-n mint a HDD-n és amíg valamilyen külső tényező nem kényszeríti őket, addig ez így is marad...
-
Jack@l
veterán
Van egy olyan érzésem, hogy tizedéért elő tudják állítani ezeket alapanyag/energia szinten, mint amennyiért adják De ez csak egy igen távoli sejtés, a valóságot bizony egyszerű ember soha nem fogja megtudni.
(valamelyik gyártó épp az egychipes ssd-vel kisérletezik, elég vicces volt látni, ahogy a 2,5 colos SSD nyákon ott figyegett az 1 db kis nand bekötve a dugóba )@northmahri: mire kell a vinyó? pendrive már nem is jó?
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
S. Szabi
őstag
Mondjuk, a használat során nagyon gyors, és az a lényeg
Az ez előtti sima SATA II-es Corsair Force 60GB-nál érezhetően gyorsabb (Windows indulás, stb.) Bár ebben nem kicsi szerepe van chipsetnek is.
Most nézem az előbb nem írtam, hogy a jelenlegi egy Corsair Force 3 120GB (F120GB3-BK)
[ Szerkesztve ]
-
Töki bácsi
aktív tag
Azt kifelejtettem, hogy nekem nem adtak Molex-SATA táp átalakító kábelt az SSD-hez, mivel vékony doboz kiadás. A tápomnak csak 2 db SATA csatija van, így nem tudtam működtetni egyszerre az SSD-t, a régi vinyót és a DVD írót. Emiatt a telepítéskor be sem kötve a HDD. Ezért is idegesített, hogy miért történhetett ez meg ilyen körülmények között.
osu-no seishin
-
Töki bácsi
aktív tag
Az a partíció a win7 telepítése közben keletkezett szándékosan az SSD-n. Eközben nem volt bekapcsolva a HDD. Viszont a HDD-n volt egy korábbi 100 megás rész, mivel még korábban azon a HDD-n volt a rendszer is. Majd ezután bekapcsoltam a HDD-t is, és a windowsban töröltem+formáztam a korábbi rendszer partíciót és közben hozzáfűztem a saját 100 MB-os részét. Valószinüleg eközben történhetett valami földöntúli dolog. Remélem meggyógyult már
osu-no seishin
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 500GB Seagate notebook merevlemez - garanciával
- 2db 2TB WD 2,5'' notebook HDD eladó
- 320GB 250GB 160GB 80GB SATA Seagate Toshiba Western Digital Hitachi HGST Samsung Fujitsu
- SATA 3TB és 4TB új, újszerű és használt. 3TB új Red gyári WD NAS fájlokkal. SAS 3TB újszerű
- 2.5" 1TB notebook HDD (7200rpm/7mm)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest