Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Aktív témák
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz
Lotusz
üzenetére
Amiket gondolom, mar eljatszottal az uj konfiguracioval is. Vidd vissza a boltba.
(#27163) Salvador20: a kvotarendszer is jo erre a celra, a regebbi Vertex 2-esemen igy oldottam meg szinten, hogy ne kelljen nezegetnem, mikor telik meg a meghajto. Az ujabbakon viszont nem a teljes tarteruletet particionalom meg, igy biztosan nem lepem tul, ha elfelejtenem beloni a kvotat.
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz
Lotusz
üzenetére
Nezd at az egeszet alatt szerintem azt erti, hogy ellenorizd az AHCI modot a BIOS-ban, ugyanugy a drivert, vagy annak hianyat, dugd at masik SATA portba az SSD-t, probald masik kabellel, esetleg ha van ujabb firmware, frissitsd (bar ezt felve mondom)! Elso korben, ami eszembe jutott. Valojaban az irasoddal van a nagyobb gond, de az eleg nagy, ha lehet hinni a Crystalnak...
-
hesszan
aktív tag
válasz
Lotusz
üzenetére
én két napja szívok vele, kicsit visszaolvasod látod.
Kingston sv100s2 64gb 99% h nálam a régi laptop a ludas... annak a vezérlőkártyáját nem akarja felismerni sem az xp sem a win7, így én jelenleg nem tudok rá rendszert tenni.
(pedig én is biztam benne, miután hazavittem 5perc alatt benn volt, és reméltem h 2óra múlva egy szupergyors gépet használok majd. hát nem így lett.)
Aktív témák
Hirdetés
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), gyakorlatilag kétszer ír és összevissza másolás alatt, vinyónál nagyon idegesített...

de ezzel se jársz rosszul, sőőőt!