Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Digital
üzenetére
Sokaltam a telepítések miatti sok írást, ezért a google segítségével át tettem a windows tepm könyvtárát a Ramdiskre amely már dvd méretü lett.
ki próbátam müszik
( csak zárójelben jegyzem meg, hogy firefox is elöször a c:\ user\ appdata\temp-be töltés onnan másolja tényleges letöltési helyre. )
innen a leírás,
[link]
én innen egy egyszerü ramdisk program
[link] -
-
Szabesz
őstag
válasz
Digital
üzenetére
Mivel elég nagy a Prog. Files mappád, így jobban jász ha SSD-re telepítesz egy Win-t, és SSD-re csak azokat telepíted amiket a leggyakrabban használsz, többit HDD-re (hacsak nem fér el minden SSD-n).
Egyébként ha elég kicsi lenne a rendszered, egy az egyben át lehetne emelni az SSD-re, de így csak macera lenne.
Aktív témák
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung A06 mobiltelefon
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ki próbátam müszik