Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Aktív témák
-
válasz
Czimby
üzenetére
Szia!
Firmware frissítés tudtommal nem töröl semmit, viszont ebben nem is vagyok biztos. Menteni mindenképpen ajánlatos, hogy később ebből probléma ne legyen. Ha jól tudom, akkor van egy programja a kingstonnak, ami elvégzi a frissítést, ha nem(!) rendszer lemez, vagy pedig a bebootolós megoldás.
Szerk.: itt találtam egy videót róla: [link]
mobal,
-
Sziasztok!
Na végre üzembe helyeztem az SSD -t (Samsung 830). Beállítottam mindent, elvileg TRIM is ok, de a hibernálás meg az indexelés nekem maradt, miután notebook. Mérni nem fogom a sebességét, nem érdekel érezhetően gyors!
Egy boldog Samsung SSD tulaj!

mobal,
-
Heló!
Most konkrétan az indexelés mit csinál? Minden fájlt összegyűjt egy adatbázisba, és ha keresek onnan szórja ki mit hol merre?
mobal,
-
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Szia!
Szerintem 3 -ast vegyél, nincs sok különbség közte és később még jól jöhet. Hardveraprón nézz szét, egész jó árasítva van a Samsung és az OCZ is.
-
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Választhatsz, értelem szerűen SATA-2 sebességgel fog működni.
-
Heló!
Ha a Samsung SSD -m Basic kiszerelésű, tehát nincs hozzá semmi akkor a Samsung Magician -t a hajamra kenhetem? Termék támogatás oldalán nem találok hozzá linket. (830)
mobal,
-
Heló!
SSD mellet max. mekkora virtuális memória "engedett"? Laptopba 8 Gb ram mellet?
-
Helló!
Olvasom itt a sok okosságot, hogy az Indexelést és a Windows Search -et kapcsoljam ki. Ha kikapcsolom akkor az a jó kis feature el fog veszni, ha beírok valamit a start menübe "Keresés a programokban és fájlokban"?
-
Sziasztok!
Tegnap felkeltettétek a figyelmemet, a v100+ os Kingston -ra? Ritka darab?
-
Sziasztok!
Manapság milyen SSD -be érdemes pénzt fektetni? Melyik a jó vétel / ár kategória?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Óra topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Kompakt vízhűtés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)