Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
barcalaci84
őstag
"És ahogy már valaki más is említette, nem sok bizbaszt ér, hogy gyorsabban bootol (azaz jön meg a login képernyő), mert a Windows Live-os bejelentkezés, és a csempék eltüntetése sokkal több időt vesz igénybe, mint a Win7-en a bejelentkezés."
nekem automatán bejelentkezik a live profilomba, egy kattintás vagy gombnyomás és az asztalon vagyok.
pár napja vettem samsung 830 64 gb-t , SATA 2 -n használom és a boot elképesztő, azóta nem láttam a windows logót indításkor
és a bejelentkezést se
59 gigát lát win és a magican -nel leszedtem még 5,9 gb-ot . a maradékot akkor csurig tölthetem?
okoz- bármi lassulást , vagy rakjam vissza az 5,9-t csak azt már ne használjam?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és a bejelentkezést se